Răspunde la: ‘Ciorbele si ordinea in care se pun in ele constituentele lor

Comunitatea celor cu pasiuni Artă culinară ‘Ciorbele si ordinea in care se pun in ele constituentele lor Răspunde la: ‘Ciorbele si ordinea in care se pun in ele constituentele lor

#2595

Cristescu Bogdan
Keymaster

Uite ca aceasta idee nu am punctat-o noi mai sus! Multumim!

Eu tai legumele la ciorbe si la supe, diferit. Inainte le taiam cubulete, mai mari sau mai mici cum imi venea. Acum insa le alternez. In farfurie gasesti si cubulete, si felii, rondele sau fasii. Grosimea o cam am eu in ochi, minim 2mm grosime pentru supe si minim 3mm pentru ciorbe … Ciorba in general fierbe mai mult decat supa, si atunci ca sa nu risc sa se sfarme legumele, le las mai mari.

Stiu pe cineva care taie sfecla rosie in 4, ori care o taie in bucati foarte mari … eu o tai cubulete sau o dau prin razatoarea mare … fiecare taie dupa cum il taie 🙂