Clatite cu umplutura de urzici

Comunitatea celor cu pasiuni Artă culinară Clatite cu umplutura de urzici

Acest subiect conține 0 răspunsuri are 1 voce și a fost actualizat ultima dată de  Adriana acum 2 ani, 11 luni.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Autor
    Mesaje
  • #2568

    Adriana
    Participant

    Ingrediente pentru clatite cu urzici:

    150 g de faina
    3 oua
    150 ml lapte
    100 ml apa
    1/4 lingurita sare
    1 lingura de ulei
    Umplutura:
    1 ceapa
    1 lingura ulei
    150 g urzici
    100 g branza rasa
    Reteta de clatite cu urzici:

    Preparati aluatul de clatite cu faina modelata in forma de fantana, adaugati ouale, uleiul, laptele amestecand continuu cu telul; varsati apoi apa si sarea. Lasati aluatul deoparte 30 de minute inainte de a prepara clatitele. Taiati ceapa si caliti-o in ulei, adaugati urzicile; luati de pe foc atunci cand s-au topit. Pasati la mixer sau blender. Trageti fiecare clatita la tigaie, umpleti cu garnitura de urzici si ceapa peste care adaugati putina branza rasa. Asezati clatitele intr-o tava de cuptor si tineti la cuptor cateva minute avand grija sa le acoperiti cu staniol.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.