eclipsa de luna plina

15 iunie – eclipsă de lună plină

În această seară are loc un eveniment important, care este destul de rar – eclipsa de lună plină.

A doua din cele trei eclipse in abia o lună, eclipsa de lună plină de pe 15 iunie este în primul rând legată de înţelegerea a ceea ce în viaţa ta va trece printr-o serie de ajustări în următorii doi ani.

eclipsa de luna plinaAcum suntem deja în energia noii eclipse a perechii făcută de Săgetător si Gemeni, care a început în mod dramatic, la solstiţiul din decembrie 2010. Nu putem decât să aşteptăm să vedem ce transpare în următoarele două săptămâni.

Luna Plină reprezintă finaluri, iar eclipsa Lunii poate fi citită ca o Lună Plină supraîncărcată. Modul în care putem vedea această eclipsă de lună plină, încheierea ciclului pe care suntem pe cale să îl experimentăm este legat de eclipsa de soare de pe 1 iulie, fiind ultima din seria de ieşire din Capricorn şi Rac.

Această Lună Plină este mai mult o confirmare a unei noi căi pe care suntem deja. Am putea argumenta că această confirmare este un sfârşit sau o concluzie, după cum am eliminat toate celelalte opţiuni. Luarea unei decizii într-adevăr, poate fi înfricoşătoare şi poate produce un sentiment neplăcut, cum că poate am face o alegere greşită.

A face o alegere şi, prin urmare, eliminarea celelaltor opţiuni este o temă foarte saturniană. Saturn este cunoscută a fi planeta limitării şi a constrângerii. Cu toate acestea, am putea vizualiza această funcţie ca unul dintre darurile lui Saturn. Lumea noastra materială este manifestată de la energii nevăzute în cosmos. În momentul în care aceste energii se coagulează în ceva, ele nu mai sunt disponibile pentru nimic altceva. De asemenea, nu manifestăm nimic în vieţile noastre prin împrăştierea energiei noastre în cele patru vânturi. Atingerea dorinţelor noastre necesită concentrarea energiei noastre – care de multe ori înseamnă încetarea unor activităţi, relatii, sau situatii care ne scurg de energie.

Să ne bucurăm deci de eclipsa de lună plină din această seară. În jurul orei 23:15 se formeaza o Eclipsă totală de Lună .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificate anti-robot *