21 mai 2011 sfârşitul lumii?

Sunt atât de multe  preziceri legate de sfârşitul lumii, încât e un întreg haos. Exisă predicţii vechi de sute sau de mii de ani, însă există şi predicţii recente care toate sunt la nivel de teorie şi atât Nu ştiu, aşa a spus Ăla.  În momentul în care se întâmplă ceva, apare şi cineva care spune, „Cutare spunea asta, a prezis asta, v-am spus eu!”. Toţi însă găsesc înţelesul cuvintelor, al prezicerilor după ce s-a întâmplat ceva anume. Care-i faza?

Plimbându-mă pe net am găsit data de 21 mai ca fiind  Ziua judecăţii (Judgment Day) sau sfârşitull lumii (The end of the world, doomsday.) De ce oare este nevoie să se facă astfel de afirmaţii? Câţi dintre cei care vor ştii că mâine este sfârşitul lumii va face ceva?

Ce e ăla sfârşitul lumii de ne este aşa de frică de el? Nici măcar nu ştim ce este şi totuşi ne este frică, ne bagă în sperieţi încât la unii chiar pute.

De ce vă este frică, oameni buni???? Ce e pentru voi sfârşitul lumii?? V-au rămas lucruri neterminate? Eu cred că vă este frică de voi înşivă!!

Prea multe întrebări pentru un articol aşa că vă las cu întrebările şi poate şi cu răspunsurile! Un sfârşit de lume plăcut! :)

7 comentarii la „21 mai 2011 sfârşitul lumii?”

  1. e si asta o strategie! am vazut nspe mii de carti despre 2012! si lumea cred ca le si cumpara. Apocalipsa a devenit o afacere de succes pentru unii!

    1. Aşa este, foarte mulţi câştigă de pe urma slăbiciunii altora. Astea sunt punctele slabe, şi unii chiar cred că vor afla ceva nou, că cineva le va spune ce să facă. Cu cât piaţa cere şi se”hrăneşte” cu aceste informaţii, cu atât apar şi mai mulţi care au ceva de oferit. Cred până la urmă că e un schimb echitabil :))

  2. la felul cum evolueaza omenirea sfarsitul se poate dovedi a fi o binecuvantare… prea multa ura, prea multa ipocrizie, prea multa invidie

    1. Cine ştie ce şi cum va fi? Nimeni. Doar o facem pe-a deştepţii şi ne dăm cu presupusul că va fi sfârşitul lumii pe nu ştiu ce dată, că va fi aşa sau aşa. Poate vom afla sau poate nu…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificate anti-robot *