60 modele caciuli tricotate sau crosetate toamna-iarna

3 comentarii la 60 modele caciuli tricotate sau crosetate toamna-iarna

Pentru majoritatea modelelor de caciuli tricotate avem şi tiparul, sau cum se face. Excepţia o fac modelele creatorilor (recunoaşteţi pozele) pe care le putem oricum folosi ca inspiraţie, deşi am dorit mai mult să fie o comparaţie şi nu o inspiraţie. Aceste modele caciuli crosetate sau tricotate sunt trăsnite, nostime, interesante.

modele caciuli tricotate

În perioada de toamnă iarnă, caciulile, fularele și mănușile sunt la mare căutare, atât pentru cadouri, dar și ca părți necesare din lista de accesori din garderoba noastră. Modelele de căciuli din zilele noastre au ajuns să fie atât de diverse, încât a devenit destul de dificil să alegem. Cele mai căutate sunt modelele de căciuli tricotate manual. În acest caz, poți găsi mai ușor sau comanda căciuli originale cu modele personalizate, în funcție de ideile fiecăruia.

Există foarte multe persoane care tricotează și dacă sunt contactate, cu siguranță nu le pare rău să facă niște bani din această pasiune. Caciuli tricotate, fulare și manusi tricotate – acestea au început să abunde atât pe piață, în magazine, cât și online.

Modele caciuli tricotate si caciuli crosetate

În plus, sunt foarte multe persoane care stiu sa croseteze si sa tricoteze, iar aceste modele caciuli le pot fi de folos pentru a le oferi noi idei. Dacă nu știi să tricotezi sau să crosetezi, pe internet există în prezent foarte multe articole care te invata cum sa crostezi o caciula sau cum sa tricotezi una. Nu e nici usor, nici foarte dificil – oricum merita incercat (in special daca esti femeie ). E mult mai simplu daca poti sa iti creezi singura orice lucru de mana. Încet, poți ajunge să creezi lucruri mărețe – bluze, rochii tricotate, pantaloni – nu doar simple caciuli. Sper sa te ajute in vreun fel galeria cu modele de caciuli tricotate de toamna iarna pe care am cret-o pentru tine.

Galerie foto modele caciuli tricotate sau crosetate toamnă-iarnă

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

3 comentarii

  1. buna ziua
    as dori tiparul de la prima caciula de pe aceasta pagina – cea alba – normal contra cost. Il puneti la dispozitie sau cum se procedeaza ?

    multumesc

  2. Sunt superbe toate aceste modele de caciuli. Si, sunt sigura ca sunt si calduroase. Imi plac foarte mult, poti sa le asertezi si la tinute elegante si sport. Daca s-ar putea le-as lua pe toate, si as purta zilnic cate una in sezonul asta friguros.

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *