adultfriendfinder.com şi românii

3 comentarii la adultfriendfinder.com şi românii

Realitatea e alta! Vorba asta, nu o dată mi-a venit în minte, asistând deseori la diferite ţărănii. Cum să nu vezi adevărul când eşti orbit de minciună şi manipulare? Aiurea întrebare, păi nu îl vezi bă şi e paradoxal de imbecilă întrebarea asta. Oricum, de la site-uri porcoase la cele cu întâlniri şi combinaţii stupide, mulţi mârlani şi măgăriţe, fac pe dracu`n patru ca să îşi găsească partenerul sau partenera pentru satisfacţii … atât de multiple.

Dăi în măsa, că doar nu ioi critica eu acum că-s ei fără scrupule şi lipsiţi de decenţă şi respect faţă de oameni, dar totuşi, cei care le ţin hangu o ard precum popii din altare. Fără să mă scuipaţi, dar sincer acum, nu vi se par banal de ruşinoase aceste comportamente cică normale?

Bun, preotul te duce cu zăhărelul căi dai lu` Domnu`, el mai că jură (strâmb oricum) că este plin de bun simţ şi compasiune şi că te iubeşte precum tot Domnul cică o face, că eşti tu darnic cu Biserica (lor, că a mea, asta, nu e!); dacă reclamele nu mai sunt directe şi personale (ca la târg: „hai domnule, vino aproape, am pentru tine rahat de calitate, cum îţi trebuie ţie, că tu nu ştii, las-o aşa, ştiu eu ce cauţi tu să cumperi, numai cumpără de aici şi ai să vezi – prosteala) atunci cum poţi să te mai numeşti omu cu capul pe umeri, când te bagi cu clicku, ca mortu cu picioarele înainte, să iei ceva sau doar să caşti ochii (uneori şi gura)?

Eu dacă te invit la ţiţe, puţe şi culuri, ai să vrei că eşti porc lambagiu şi vrei să simţi cum ţi se şcoală (am scris anume aşa, nu te speria), dar dacă eşti deştept, ce spui de reclama asta? Ai accepta să îi faci jocul (adică desigur să dai click şi să vezi ce te aşteaptă după)? Ia zii!

adultfriendfinder

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

3 comentarii

  1. E foarte trist. Insa adevarat! Deplang atata prostie si compatimesc aceste vieti si suflete aproape pierdute. Mare pacat, e tot ce pot comenta.

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *