Sau pur şi simplu mâncăm fără să dăm nici o importanţă la ceea ce băgăm în gură?Din ce în ce mai mult mâncarea , tot ceea ce găsim în magazine, supermarketuri, pe pieţe este plin de toxine, de E-uri, de substanţe care ne fac rău organismului.

AM AJUNS SĂ CUMPĂRĂM MÂNCARE „CONTRAFĂCUTĂ”!

Noi alegem acest lucru!Dacă nimeni nu ar cumpăra aceste produse care conţi 20 -30 sau mai puţin % din ceea ce vrem noi.Oţetul, sarea, uleiul, sunt contrafăcute.Muşschiul de vită conţine şi alte ingrediente, cârnăciorii de pui conţin şi carne de porc.Atâta timp cât noi mâncăm aceste produse, ele contină să fie produse.Oamenii preferă „un gust bun” şi plin de E-uri, în locul unor produse sănătoase.

Ţăranii români produc mult, dar pierd la fel de mult pentru că noi preferăm să cumpărăm ce e adus din strinătate, MADE IN ALL OVER THE WORLD, dar nu PRODUS ÎN ROMÂNIA.

Concluzie: Continuăm să ne plângem că lucrurile merg rău, dar nici măcar de ce se întâmplă cu noi nu ne pasă, putem să facem ca lucrurile să meargă, dar o facem pentru alţii, nu pentru noi.Fructele aduse din străinătate sunt crescute artificial, cu ajutorul substanţelor, iar merele noastre sunt date la animale, pentru că nu le cumpără nimeni!Alegem învelişul, şi nu conţinutul!Dar care e mai important?

Share the Love!

16 comentarii la „Suntem atenţi la ce mâncăm?”

 1. dianacretu

  Lumea incepe sa se destepte. facand piata vad din ce in ce mai multe persoane studiind eticheta. Aglomeratia la standurile de fructe si legume e ceva la ordinea zilei.
  Si eu am inceput sa fiu atenta la ce cumpar. Cu toate ca ambalajele ma atrag, incerc sa vad problema din puct de vedere al sanatatii.

 2. Adevarul e ca majoritatea produselor sunt deja contrafacute, si de cele mai multe ori nu ai alternativa de a cumpara un produs natural asemanator.Asta e societatea in care traim! eu cel putin vreau sa mananc cat mai natural dar la un moment dat tot cautand, simti ca obosesti sa cauti ce nu gasesti si din nou lasi garda jos cumparad non valori.

 3. Preturile sunt cele care ne ispitesc mai tare decat calitatea! desi ar trebui sa ne gandim mai des la sanatatea noastra!

 4. Simona Sweet

  Din pacate nu, nu prea ramane timp sa aleg o dieta potrivita!

 5. Diana

  Și ambalajul e important… dar atâta vreme cât protejează conținutul, să își păstreze calitățile.

  Problema e că nu prea ai de unde alege. Nu tuturor le sunt la îndemână produse scumpe bio, din magazine speciale sau să se aprovizioneze de la țară.

 6. Marius

  Consider ca romanul in proportie de 80% nu este atent la ce baga in gura.

  Iti dau dreptate.. romanul este comod, insa comoditatea asta nu il va duce prea departe.

 7. Stroe Daniel

  E si asta o solutie : sa te duci sa cumperi direct de la producator (agricultor) un produs natural. Multi sunt comozi, altii nu au timp pentru ca trebuie sa se duca la serviciu sa faca bani pentru rate, datorii etc.. altii pur si simplu nu vor sa asculte.

 8. Anton Mircea

  Intradevar.. Alegem invelisul si nu continutul. Tot cumparand aceste pruduse investim bani intr-o alimentatie proasta.

  Incet incet sper ca lucrurile sa se schimbe!

 9. Psiholog Mihaela Popa

  Stim cu totii ce este mai important, insa comoditatea si oboseala ne face sa ignoram ceva ce este important dar greu de realizat.
  In piete gen Obor deja exista tarani normali care vand de la en-gros, iar tu, zicand ca-i taran cinstit, iei cu sufletul impacat ca ai produse naturale din Romania. Mai exista varianta sa te duci in satele de langa Bucuresti si sa cumperi de la taranii care stau pe marginea drumului, dar iar ajungem la problema comoditatii. Asa ne-a invatat orasul: sa fim comozi si obositi…

 10. Nan Petru

  Intr-adevar tot ceea ce este cat de cat mai natural este mai scump, dar avand in vedere ca traim in Romania si viata este scumpa in comparatie cu veniturile , romanii prefera sa manance macar ceva chiar daca stie ca nu este foarte sanatos dar atata isi permite

Spune care este gândul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *