Pe urmele lui Adam?

baza de date adn pe urmele lui Adam

Progres înseamna să mergi cât mai departe, cât mai repede, ori să fii sau să devii cât mai puternic. Uneori, progres înseamnă să te poţi întoarce cât mai departe îndărăt în timp.

Darwin a fost primul care a avansat ideea ca omul este descendentul maimuţelor. El nu a fixat însă o dată – aceasta avea să se întâmple doar după studierea „omului din Neanderthal”. Primii noştri strămoşi ar putea fi daţi de acum vreo 80 de mii de ani. „Recordul” nu a durat: Pitencantropul ne duce şi mai departe în timp: un milion de ani. Apoi şi mai departe – încă un milion, cu Australopitecul. „Lucy” s-a nascut acum 3,5 milioane de ani, iar date recente par să „împingă” zorii umanităţii spre orizontul a patru milioane! Va veni şi momentul descoperirii celebrei „verigi lipsa” .

Vom putea reconstitui imaginea efectiva a celor din care, după sute şi sute de generaţii, am apărut noi? De ce nu. În fond, nimic nu este imposibil. De aceea acum s-a ajuns să se urmeze piste din mituri, ceea ce face ca ştiinţa să dea nas în nas cu dovezi existente dar neluate în seamă.

baza de date ADNExistă un program (CODIS), desigur american, unde se găsesc ADN-urile tuturor americanilor (testaţi). El este precedent celui al englezilor (NDNAD), ei fiind primii ce au realizat o astfel de bază de date naţională. În momentul de faţă toate ţările UE au o astfel de bază de date cu ADN-uri. Unele ţări lucrează la a o implementa, altele deja o folosesc, astfel că se intenţionează să se clasifice într-o bază de date, toţi oamenii de pe pământ.

Introducerea se realizează pe bază de ADN, adică acolo vor apărea toate ADN-urile omenirii (cel puţin aşa vor cei care finanţează proiectul). Intenţia principală e să se realizeze scara modificărilor genetige dealungul generaţiilor, mergând pe un fir comun să se realizeze legăturile între naţii, între oameni de pe diferite continente. Un alt scop e acela de a descoperi o rasă de oameni mai specială despre care se spune că există şi că ar avea ADN-ul modificat, desigur nici aceşti oameni speciali nu ştiu asta, dar se presupune că „trebuie să le spună cineva”.

Aţi întreba poate care este scopul? Ei bine, omenirea a pornit de la 2 oameni sau poate mai mulţi, din acest motiv ştiinţa acum vrea să stabilească clar câţi Adami au fost.

Desigur, e o blasfemie, dar ce să-i faci dacă ştiinţa are dovezi contra bibliei?!

@2011

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *