Best websites of the NET – Tu în cine ai încredere?

Noi, voi, tu, el, ea, ei, ele, fără declinare particulară ci doar o activitate total generală. Pe internet găseşti şi ce vrei şi ce nu vrei, dar ce înseamnă totuşi calitatea informaţiilor pe care le găseşti?

Cum spui că ceva aici este de calitate?

Ceea ce nu ţi se spune la nici un workshop, la nici un blog meeting, în nici o carte, este mai simplu şi mai accesibil, acum, pentru că vreau eu să spun aşa.

Cele mai vizitate site-uri, care tu crezi că sunt cool, de calitate, în top, că oferă informaţii utile şi de nota 10, ei bine, e posibil să nu fie aşa.

Sănătatea minţii tale pe NET

Motoarele de căutare gen Google, Yahoo, Alta Vista, MSN, stau la cheremul unor programe, care deşi deţin un uriaş program, pe post de creier, tot nu reuşesc să stabilească o calitate 100% între websiteuri.

best web sites gatewayCeea ce încerc să-ţi spun este că cele mai bune siteuri, cele din top, cele care sunt best of the best, au un secret! Care este acest secret? Ei bine, vechiul şi prea binecunoscutul Gateway.

Cine cunoaşte termenul, probabil deja crede că ştie despre ce este vorba. Dar, ca să nu laud prea mult ideea, iată o listă de site-uri, întradevăr care oferă informaţii cu greutate, cunoaştere importantă, informaţii unice, notăţi, website-uri mereu în top-uri, şi care folosesc Gateways în „spatele websiteului”.

  • Toate bibliotecile online
  • Toate website-urile universităţilor
  • Toate site-urile guvernamentale
  • Toate siteurile cu domenii .edu

Nu sunt doar acestea, şi sigur nu poţi să contestezi faptul că genul acesta de site-uri oferă informaţii cu adevărat utile pe care toată lumea le caută! De fapt ştii ce, chiar şi jorjette.ro şi cel mai de top blogger român, se foloseşte de astfel de site-uri.

Culmea, căutând pe internet ceea ce te interesează, nici nu dai importanţă, dar de cele mai multe ori te duci pe un website care are informaţia ta, dar te trimite mai departe pe altul, care defapt are informaţia originală.

Dincolo de sistemul gateway, de ce crezi că aceste site-uri sunt cele mai bune de pe tot internetul?

Articol etichetat cu:

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Spune părerea ta!

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.