Cadouri personalizate pentru cei dragi

1 comentariu la Cadouri personalizate pentru cei dragi

Vin sarbatorile, vin!!

Ne apropiem cu pasi rapizi, prea rapizi parca de sarbatori, e sezonul cadourilor si ma simt deja agasata de trecerea timpului. Ideile le am, practica si cumparaturile insa sunt in intarziere. Ce sa-i faci, inca ma amagesc ca mai am timp.

Hai sa vorbim mai intai despre simbolistica cadourilor si despre valoarea lor sentimentala. Cadourile sunt o modalitate de a-ti arata fata de ceilalti dragostea, recunostinta, respectul, si, uneori, cadourile pot avea valoare de recompensa. De cele mai multe ori, valoarea financiara nu are valoare, atunci cand relatia dintre cel ce primeste si cel ce daruieste este construita pe sentimente reale, si nu fictive. Intr-o astfel de situatie, ceea ce conteaza este intentia, gestul,  gandurile bune. Uneori, un simplu gand bun, o simpla strangere de mana e cel mai frumos cadou pe care poti sa-l primesti.

Ce inseamna cadouri personalizate?

Cadouri personalizate = toate cadourile care au un mesaj direct pentru cel ce urmeaza sa-l primeasca. Un cadou personalizat este de exemplu o sticla de vin cu o eticheta personalizata (fotografia celui ce o primeste, un mesaj special pentru el in functie de ocazie), o cana imprimata cu un anume mesaj, un obiect cu o dedicatie anume, un colaj cu momente speciale. Toate aceste cadouri personalizate au un impact mult mai puternic, datorita implicarii emootionale a celui ce primeste cadoul.

Cum sa alegi un cadou?

Atunci cand vine vorba de cadouri, este foarte dificil sa te hotarasti. In primul si in primul rand, trebuie sa luam in calcul persoana careia vrei sa-i faci o surpriza. Ce anume stii despre acea persoana astfel incat sa te ajute sa te decizi? Cel si cel mai mult te ajuta sa stii ce anume ii place acelei persoane, cum ii place sa-si petreaca timpul, ce ii place sa faca si care ii sunt punctele slabe in materie de consum.

Sa luam un exemplu concret – sotul meu. Lui ii plac foarte multe lucruri, asa ca trebuie sa incerc sa ma rezum la cat mai putine. In general ii plac lucrurile practice, pe care le poate folosi, dar in mod special, ii place tot ce intra in categoria de cadouri personalizate, pentru care se da, de obicei, mai multa importanta.

Apropo de exemple, toamna asta am facut vinul, in urma cu vreo  2 sapatamani l-am imbuteliat si doar atat. Mai departe, lipseste un suport pentru sticle – s-a gandit el sa faca, dar pana se materializeaza mai dureaza asa ca am gasit eu un suport lemn sticle vin potrivit. Acest cadou nu este personalizat, decat in momentul in care eu aleg sa imprim pe acest suport „Cramă Familia Cristescu” (pot face asta fie prin litere tricotate, fie folosind autocolant).

In concluzie, inainte de a face cadouri pentru cei dragi, trebuie sa stii ce isi doresc, ce le lipseste sau ce le place in general. Daca detii aceste secrete, nu ai cum sa dai gres.

Să incheiem tot asa cum am inceput – Vin sarbatorile, vin!  Spor la cumparaturi si la cat mai multe cadouri personalizate!

 

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *