Căile, alegerile celor şapte boli letale

Cand o persoana este diagnosticata cu una dintre cele sapte boli letale ce invadeaza un organism, aceasta este purtata direct spre rascrucea alegerii. Fiecare gand, cuvant si actiune au puterea de a ne plasa fie pe calea vindecarii, fie pe cea a decesului. Caile sunt diferite si evidente, atat procesul de a lua o decizie, cat si cel de a face pasul urmator trebuie sa fie facute cu claritate, constienta, dar si cu precautie si indrumare prealabila.

Majoritatea oamenilor se afla in fata unui unic drum. Poate ca seamanaa mai mult cu un fluviu cu multi afluenti, dar au un viitor ce pare a fi o intindere nelimitata a timpului. Pentru aceia dintre noi ce sufera de o boala potentyial letala, viitorul ni se prezinta fie intr-un corp, fie in afara corpului, iar alegerile suplimentare pe care le putem face sunt:

1. Calea ce ne poarta afara din corp – prin intermediul uneia dintre aceste boli si prin moarte – intr-o existenta cunoscuta si iubita, dar uitata, care ne sarbatoreste intoarcerea plasandu-ne, dupa cum spune Michael Newton in cercetarile sale despre viata dintre vieti, inapoi inspre cea mai armonioasa, iubitoare si ocrotitoare stare, alaturi de alte fiinte spirituale.

Eliberati de trup, eliberati de densitatea planului pamantesc, putem trece prin taramurile planului interior, odihnindu-ne si bucurandu-ne, inainte de a incepe alte aventuri captivante. Aceasta cale ne prezinta alegerea de a renunta la corp, de a ne bucura apoi de o perioada de vindecare in procesul de integrare in forma noastra eterica de lumina si de a face acestea intr-un mediu de siguranta, iubiere, in afara trupului.

2. Cealalta cale a vindecarii armonioase ne aduce, din nou, intr-un spatiu sanatos, pe masura ce depasim provocarile bolii, ne insanatosim is ramanem in trup, continuand viata cu diverse experiente si stari. Putin extenuati, sau poate mai sanatosi decat oricand, ne continuam calatoria prin viata, de preferat cu mai multa compasiune si empatie si, in general, recunoscatori pentru ca suntem aici. Multi spun ca, alegand aceasta cale, totul devine o experienta ce merita sa fie savurata, ca traim viata mai intens, apreciind-o cum n-am facut-o pana acum.

Aceasta cale contribuie la fericirea unei familii, intrucat evita jocul de a trece prin emotiile de pierdere personala, dorul care urmeaza, furia si suferinta pe care le simte o familie atunci cand un membru al sau trece prin procesul mortii.

Punctul de rascruce a alegerii are legatura, de fapt, cu o mare libertate, caci aici este locul unde facem o alegere constienta cu privire la care drum sa-l urmam si de ce. Unii oameni merg inainte si inapoi intre drumuri pentru o perioada, in timp ce-si analizeaza optiunile si rezultatele, asa cum sunt percepute ele.

Unii se predau de buna voie mortii, obositi de a mai lupta in viata, iar altii plutesc linistit de-a lungul caii, simtindu-se intregi si multumiti, respingand tratamentul si permitandu-i bolii sa se desfasoare. Intrucat au facut alegerea de a curge odata cu fluxul energetic al vietii, fara a mai sustine un corp, pentru cei care sunt mai constienti, urmatoarea decizie este legata de felul in care aleg sa moara. Vor sa plece in urma prabusirii sistemului fizic, sau doresc sa plece controlat, deplasand constiinta in afara corpului, la momentul potrivit si a nu se mai intoarce, pur si simplu, inapoi…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificate anti-robot *