Cameraman şi fotograf de nuntă şi botez

Lui Lucian îi plac foarte mult copiii – mi-a spus-o chiar el şi o spune chiar şi pe site-ul personal: „Iubesc fotografia de botez pentru ca imi plac foarte mult copiii, si in general copiii si batranii sunt cei mai expresivi, de multe ori trebuie doar sa fii atent si sa nu scapi vreun moment „sarbatoritul” din ochi! Cu experienta si dedicatie reusim sa surprindem ipostaze inedite si sentimente frumoase pentru a va putea oferi amintiri nepretuite.”

Una dintre pasiunile lui este fotografia, pasiune pe care încearcă să o transforme şi în ceva util, astfel fiind fotograf de nuntă şi botez în Bucureşti. Să fii fotograf înseamnă să fii artist, înseamnă să pui pasiune în ceea ce faci, dedicare şi iubire, aşa cum face şi fotograful Joiţă Lucian. Pentru el este o plăcere să fie alături de oameni frumoşi, să fie în mijlocul petrecerilor pentru a trăi în momentele unice din viaţa celorlalţi şi pentru a-i imortaliza într-o poveste a fotografiilor.

Pe site-ul lui am descoperit nişte informaţii foarte utile despre obiceiurile de nuntă la români şi obiceiurile de botez – astfel am aflat câteva detalii despre aceste rituri, detalii ce ne ajută pe noi toţi. La un moment dat majoritatea suntem părtaşi la asemenea evenimente unice în viaţa noastră precum nunta şi botezul, iar de nu avem fotograful potrivit, fotografiile vor fi doar nişte imagini ce nu spun nimic despre moment.

Pentru a vă delecta cu câteva momente speciale din viaţa unor oameni mici şi mari şi pentru a vă prezenta măiestria fotografului nostru, vă punem la dispoziţie următoarea galerie foto:


Articol etichetat cu:

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 11 Pareri

  1. filphoto filphoto

Spune parerea ta!

 

Sus