Când te trezeşti, înţelegi tot

Când te trezeşti, înţelegi tot trezirea constiintei

Aseară am avut un vis – detaliile visului nu sunt importante, ci mesajul care m-a scos din vis „CÂND TE VEI TREZI VEI ÎNŢELEGE TOT„.

Acest trezit nu se referă la trezirea din somn, ci la trezirea conştiinţei.  Ceea ce am înţeles eu este că trezirea conştiinţei mă va face să înţeleg tot, să accept tot, să văd lucrurile aşa cum sunt, să nu mai am întrebări pentru că oricum răspunsurile le ştiu deja – asta se întâmplă la toţi cei treziţi.

Acesta a fost mesajul cu care m-am trezit din somn. Până la trezirea conştiinţei mele mai este însă, acum e încă somnoroasă şi e blocată pe undeva, într-un vis, în acest vis al vieţii. Spun asta pentru că mai am încă întrebări…

Trezirea însă se poate face şi instantaneu, e nevoie doar de un declick care să-i spună „Bună dimineaţa.”

trezirea costiinteiCred că trezirea conştiinţei se referă la trăirea prezentului clipă de clipă, fără proiecţii în viitor şi fără a trăi în amintirile trecutului. 

Mai este cineva care ştie că doarme şi vrea să se trezească?

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

3 comentarii

  1. Chiar iti doresti acest lucru „trezirea conştiinţei”?
    Se spune ca odata „Trezita” tot ce stii, vezi, simti se va schimba la 360 de grade. In unele cercuri ar spune ca „Umanitatea” din noi ar disparea.
    Mereu vrem mai mult, fara sa ne gandim ce am putea pierde.

    1. Da Oana, vreau mai mult să îi fac în ciudă arhitectului. Orice te face să crezi că poți ieși din colivie, te atrage. Dar când mori, nu te duci în colivia lui Dumnezeu? De asta vrem nemurirea, ca să nu ne mai întoarcem la el ci să fim 100% liberi!

  2. e bine daca reusesti sa traiesti in prezent, fara sa te gandesti la trecut si viitor! de multe ori ma trezesc si-mi dau seama ca traiesc in trecut…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *