Libraria Maranatha – Carti crestine pentru cauze umanitare

Libraria maranatha

Lansata in martie 2012, Libraria Maranatha este cea mai mare librarie crestina online romaneasca. Scopul declarat este acela de a genera venit din vanzarea de carti crestine, profit ce vine investit in diverse cauze umanitare, proiecte si actiuni crestine (cum ar fi sprijinul financiar pentru Caminul de batrani din Loc. Cermei, Com. Batar, jud. Bihor).

Piata de carti crestine din Romania este din ce in ce mai bogata. Asta dupa ce in ultimii ani au aparut in Romania mai multe edituri crestine, care au dorit sa umple golul de carti crestine existent in Romania. Lucrul acesta s-a reusit foarte bine in ultimii ani. In mod special editarea de carti se face in zona de vest a tarii, in mod special in Timisoara si Oradea. De ce aceste carti se editeaza cel mai mult aici? De ce cea mai mare oferta se afla in librariile din Timisoara, Arad, Oradea, Cluj? Pentru ca in aceste zone ponderea de neo-protestanti, cei care sunt ,,consumatorii” de carti crestine, este cea mai mare in aceste zone.

Libraria Maranatha – carti crestine

Insa, exista si altfel de librarii care au in oferta lor carti crestine, dar care se implica in activitati si acte de caritate si ajutor umanitar. O astfel de librarie este libraria crestina Maranatha. Practic aceasta librarie crestina exista, si si-a creat oferta doar pentru a ajuta pe cei aflati in nevoie. De la copii strazii, batranii strazii, copii bolnavi de anumite boli incurabile, toate aceste categorii defavorizate sunt ajutate in urma vanzarilor de carti crestine.

Libraria maranatha

Practic, libraria Maranatha pune la dispozitie peste 2 500 de carti crestine toate pentru cauze umanitare. Cei care doriti sa faceti un bine, sa ajutati pe cei aflati in nevoie, si in acelasi timp cititi carti crestine, aveti ocazia sa faceti lucrul acesta comandand de la Libraria Maranatha.

In urma vanzarilor de carti, Libraria Maranatha a fost inplicata in sustinerea unui adapost pentru batranii strazii in comuna Batar jud. Bihor, acolo unde 30 de batrani ai strazii primesc adapost, hrana si ingrijire permanenta, gratis (vezi povestea). Tot cu ajutorul vanzarii de carti, Libraria Maranatha este implicata in momentul acesta in sustinerea lui Rares Basarab, un baietel de 3 anisori care are nevoie urgenta de un aparat de respirat pentru a putea trai.

Comandand carti de la Libraria Maranatha, devii un partener in acte de caritate si ajutor umanitar.

De Bogdan Cristescu

Ii place web-ul, gradinaritul si viata de la tara. O iubeste pe Jorjette si vrea sa devina cel mai cunoscut om de pe pamant. Are ambitii si nu renunta prea usor! Considera ca "orice" poate aduce/genera mai mult "orice"! Si are si solutia! Scopul este intentia si increderea! 1+1+1+1=mai multi de 1

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *