5 situri cu carti gratuite in format electronic ebook pentru download

1 comentariu la 5 situri cu carti gratuite in format electronic ebook pentru download

Aceste linkuri de mai jos vă oferă posibilitatea să descoperiți orice informație necesară aveți nevoie. Mii de carti pentru download veți găsi pe aceste situri. Găsiți pe aceste situri carti pentru download din toate domeniile – carti psihologie, filosofie, religie, cultură, pedagogie,  carti despre plante medicinale și plante aromatice, manuale de cosmetica, carti despre gradina, agricultura, horticultura, apicultura, carti de diferite specializări ș.a.m.d. Să vă bucurați de ele!

Librării online cu carti electronice PDF din orice domeniu

Carti pentru download in format electronic

Folosește aceste situri pentru a descărca gratis carti electronice. Sunt carti în format PDF ce pot fi citite de pe dispozitive speciale sau chiar de pe telefonul tău smart. Pentru cei pasionați de orice tip de lectură, există o listă lungă cu autori tineri, contemporani:

Scribd.com – Cea mai vasta colectie de carti pentru download o gasiti pe acest site, utilizatorii sunt cei care au incarcat aceste carti, numai ca in timp politicile site-ului s-au schimbat. La inceput puteai sa downloadezi cartile pur si simplu, acum insa daca vrei sa downloadezi ceva, fie plătesti, fie incarci vreo carte, un document la schimb, care sa respecte regulile de copywrite. Pe Scribd fie va faceti cont, fie va conectati cu contul de facebook. A doua varianta mi se pare cea mai simpla. Oricum, in prezent site-ul are foarte multi utilizatori, si asa s-a ajuns la un numar foarte mare de carti pentru download, carti din orice domeniu, carti celebre.

Archive.org – Găsiţi o colecţie superbă de carti, numită Internet Library ce cuprinde câteva sute de mii de carti.

BookRix.com – Colecție de eBook-uri de la autori contemporani

BestSeller.md – Carti electronice consacrate oferite gratis spre descărare de libraria moldovenească Bestseller

Libraria Genesis – Librarie rusească cu ebooks PDF gratis în limba română

Forum România Inedit – Colecție de carti electronice în limba română, oferite spre descărcare gratuit cu bunăvoința membrilor acestui forum

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Un comentariu

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *