Cel mai bun fotograf de nunta din Bucuresti

4 comentarii la Cel mai bun fotograf de nunta din Bucuresti

Astazi vi-l voi prezenta pe cel mai bun fotograf de nunta din Bucuresti. Da este vorba de Joita Lucian. Nunta este cel mai important moment din viața cuplului, este momentul așteptat de toată familia cu sufletul la gură. Imortalizarea unei nunți de vis stă în mâinile unui fotograf de nunta profesionist pe care trebuie să-l căutați din timp. El este cel care are în grijă fiecare moment special, el creează cadre speciale și efecte unice pentru a lăsa noilor însurăței amintiri de neuitat în albumul cu fotografii de nunta.

Cel mai bun fotograf de nunta București

Dacă sunteți din București, vi-l prezint pe cel mai bun fotograf profesionist de nunta din Bucuresti – Joita Lucian! Este un fotograf de nunta energic, pregătit pentru orice situație, și mai mult decât orice, cu o creativitate debordantă. Ideile lui sunt unice, plice de viață și bucurie, de bun gust și rafinament. Oricare ar fi locația nunții, el va găsi mereu detaliile cele mai ascunse pentru a sublinia esența evenimentului.

Fotografie profesionala de nunta realizata in stil artistic si prezentata in mod elegant in albume foto (fotocarte) tiparite la cea mai buna calitate, imbracate in coperti de piele.”

Cel mai bun fotograf de nunta București 2013  are o experiență de peste 8 ani de zile, este pasionat de munca sa, motiv pentru care a ajuns printre cei mai buni. Este un artist desăvârșit ce se dedică fiecărui eveniment în parte trup și suflet. Nu este ușor să îți transpui toate ideile în realitate, însă el o face cu ușurință și cu devotament, iar munca lui ne vorbește de la sine.

„De cativa ani buni fac sedinte foto profesionalefotografii de nunta,fotografii de familiefotografii de logodna,fotografii de onomasticafotografii de cununie, fotografii de botez si taiere de mot, fotografii Trash the Dress – am fost plecat in toata tara, imi place foarte mult ceea ce fac, imi place sa vad oameni fericiti in jurul meu, sa imortalizez fiecare moment, fiecare emotie, traire in stil fotojurnalistic.”

Magna cum laude pentru cel mai bun fotograf de nunta București (și nu numai București).

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

4 comentarii

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *