Cel mai frumos colind – Creștini, Crăciunul a sosit

cel mai frumos colind

Că tot e pe aproape Crăciunul, mi-am amintit cel mai frumos colind, cel mai drag mie, pe care l-am auzit pentru prima dată acum 3 ani. Eram în anul 2 de facultate și s-a creat un grup de colindători pentru profesori. La grupul de colinde l-am cunoscut pe Bogdan și de atunci suntem împreună! Una dintre colindătoare ne-a învățat acest colind românesc.E superb! Sper să vă placă și vouă. Linia melodică este foarte liniștitoare, vocile sunt înălțătoare, iar spiritul Crăciunului este în casele noastre.

Cel mai frumos colind – Creștini, Crăciunul a sosit!

Colindul este un simbol al Crăciunului, este o tradiție veche – copiii sunt cei care prin intermediul colindului aduc în casele fiecăruia vestea că Iisus Hristos s-a născut! Colindul este un mesaj de dragoste și dor pe care ni-l transmitem în fiecare an. Atunci când vorbim de Crăciun, vorbim de colinde, vorbim de brad, de zăpadă și prăjituri. Vorbim de fericire, dragoste, cadouri și familie.

cel mai frumos colind

Știu că multă lume caută cel mai frumos colind, însă nu există așa ceva, toate colindele românești au o frumusețe unică și toate merită ascultate. Bineînțeles, fiecare are propriile preferințe, acest lucru este de necontestat, însă încercați să ascultați orice colind să vedeți ce simțiți. CU siguranță vă aduc în case și în inimi o trăire unică, o trăire ce poate fi regăsită doar la sărbătorile de iarnă.

Copii în special sunt cei care iubesc cel mai mult colindele, cel puțin așa era pe vremea noastră, ne-am născut și copilărit alături de colinde. Așteptam seara de Ajun pentru a merge cu colindul, și, de ce nu, pentru a primi ceva în schimb. Încercați să nu renunțați la această tradiție pe care o moștenim de la străbunii noștii și învățați-vă copiii ceea ce înseamnă adevăratul spirit al Crăciunului, învățați-i colinde și cântați împreună lângă bradul de crăciun sau în bucătărie în timp ce mama gătește bunătăți de Crăciun. Încercați să păstrți vie amintirea Crăciunului!

Un Crăciun Fericit!!

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *