Coafuri barbatesti galerie foto – tendinte si idei pentru orice sezon

Niciun comentariu la Coafuri barbatesti galerie foto – tendinte si idei pentru orice sezon

La bărbați până nu demult era relativ simplu, coafurile clasice primau în fiecare an. Bărbații nu aveau prea multe variante, cel puțin nu prezentau un așa mare interes față de podoaba capilară – totul era simplu și firesc. De câțiva ani însă, în lumea masculină a avut loc o explozie a interesului față de tot ceea ce înseamnă look masculin, începând de la vestimentație, la manichiură, până la coafuri și accesorii. Putem clar observa coafuri barbatesti  diverse si cu un efect foarte puternic. Barbatii au ajuns si ei in punctul in care isi doresc sa atraga atentia asupra lor foarte mult, sa-si arate masculinitatea nu doar prin muschi, ci in ansamblu.

Ceea ce am observat eu este însă o încercare destul de puternică de feminizare a bărbatului. Acesta începe să se preocupe din ce în ce mai mult de corp. Nu știu dacă asta este bine sau nu – punctele de vedere sunt diferite. Veți observa și în pozele următoare această tendință în materie de coafuri barbatesti. Bineînțeles nu pot lipsi coafurile bărbătești clasice, care din punctul meu de vedere mereu vor fi apreciate – atât ca eleganță, dar și simplitate, rafinament și bun gust.

În funcție de personalitatea fiecărui bărbat, de zodia și preferințele fiecăruia dintre voi, puteți alege o coafură care să vă pună în evidență, care să vă facă să vă simțiți bine în pielea voastră și care să fie cartea voastră de vizită – adică să vă reprezinte. Fiecare detaliu pe care îl punem la vedere în fața celorlalți contează, spune ceva despre noi însine – tot așa se întâmplă și cu părul nostru – este un detaliu ce ne reprezintă, o podoabă ce ne pune în valoare.

Iată și tendințele în materie de coafuri barbatesti:

Ce părere aveți? Vi se par unele dintre ele puțin cam feminine?

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *