Idei pentru coafuri mireasa – galerie poze cu mirese

coafuri mireasa 2016 cu orhidee

Nunta este cel mai important moment din viaţa unei femei, şi spun acest lucru pentru că ştim cu toate că încă de mici am fost învăţate să visăm la prinţi frumoşi şi prinţese în rochii de gală – aşa că nunta este cam tot ce ne-a mai rămas din visele noastre cu castele, prinţi şi prinţese, Făt-Frumos şi Ileana-Cosânzeana. De aceea, vreau in acest articol sa iti prezint cateva coafuri mireasa pe care eu le-as incerca.

Ziua nunţii este destul de importantă motiv pentru care trebuie să fie şi perfectă. Pentru o nuntă perfectă însă, trebuie organizat totul dinainte. Pentru viitoarea mireasă cele mai importante lucruri care ţin doar de ea sunt alegerea unei rochii de mireasă, a pantofilor de nunta, a accesoriilor pentru rochie şi a coafurii de nuntă – celelalte lucruri le face împreună cu viitorul soţ, cu părinţii, socrii, naşii şi cu cei care se implică în organizarea nunţii.

Astăzi am căutat pentru toate femeile ce urmează să devină mirese şi am colectat o galerie cu poze de mirese, o galerie cu coafuri mireasa. Pentru o nuntă perfectă, cu siguranţă vei găsi şi rochia perfectă, şi coafura perfectă şi tot ce este nevoie pentru o mireasă. Sper să-ţi fie de folos toate aceste modele de coafuri mireasa.  Daca nu este chiar ceea ce iti doresti, poti sa imbini diferite elemente pe care le descoperi in diversele fotografii din galerie. Poate iti plac anumite parti, anumite accesorii ce crezi ca se pot potrivi perfect cu tema nuntii.

Să aveţi o nuntă perfectă, unică şi să fiţi fericite!

Poți vedea aici noua Galerie de poze coafuri mireasa

Sper ca ti-au placut aceste coafuri mireasa pentru anul acesta. Sper sa ti se potriveasca cel putin o idee din cele de mai sus si sa o alegi pentru nunta ta. Cele mai interesante coafuri mireasa mi se par cele care sunt facute cu ajutorul florilor.

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

3 comentarii

  1. Cata eleganta! Jorjette, ai putea foarte bine sa te faci consilier de moda si sa ajuti miresele sa se pregateasca de nunta! :D

    1. Mulţumesc, mă simt măgulită! Da, cred că e o idee interesantă, mi- spus Bogdan că ar trebui să mă fac designer. :) Cine ştie, poate pe viitor o să auzi de „Casa Jorjette” :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *