Coafuri de nunta – coafuri pentru mireasa

coafuri de nunta 2016 coc cu accesorii
coafuri de nunta 2013 2014

Ești mireasă anul acesta și nu știi ce coafură să-ți alegi pentru acest moment unic din viața ta? Nimic mai simplu. Am ales pentru tine o galerie de fotografii cu diverse coafuri de nunta – coafuri de mireasa pentru par scurt, coafuri de nunta pentru par lung – pentru orice ocazie și moft. Prin coafura pe care ți-o alegi la nuntă, fie că ești mireasă, fie că ești domnișoară de onoare sau doar invitată, îți pui în evidență feminitatea, personalitatea și naturaletea.

O coafură prea complexă s-ar putea să nu te avantajeze, iar coafurile cele simple și de efect, chiar și cele clasice, încă se mai poartă. Pentru un adevărat succes, trebuie să găsești un stilist specializat in coafuri mireasa care stie să te aranjeze in asa fel incat sa te lasi complet pe mainile lui.

Coafuri de nunta pentru orice sezon

Alegeți una din aceste coafuri de nunta de mai jos, însă atenție, trebuie să ai grijă să ți se potrivească și să te scoată în evidență într-un mod plăcut. Cele mai frumoase fotografii cu coafuri de mireasă vă sunt prezentate în acest articol – coafuri simple, dar și foarte complexe, asortate cu accesorii florale diverse, diademe, voal!

Aceste coafuri se potrivesc pentru orice femeie – sunt coafuri de mireasa pentru par blond, coafuri de mireasa pentru par roscat si coafuri de mireasa pentru par brunet, asa ca aveti de unde sa alegeti, chiar si pentru par scurt sau lung. În principiu, aș opta pentru o coafura mireasa pentru par prins – parul prins are o simbolistica aparte in traditia romaneasca, si aceea de a-ți păstra energia pentru soțul tău și a nu o pierde risipită pe cei din jur (nuntași). Coafurile cu parul prins au oarecum și o tentă de mister și feminitate, dar, este alegerea fiecăreia dintre voi. Fiecare viitoare mireasa are deja în mintea ei creată o imagine a felului în care își dorește să arate.

Să aveți o nuntă minunată! Mai multe idei de poze cu diverse coafuri pentru mirese poti gasi aici!

Galerie foto coafuri de nunta – poze cu mirese

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *