Ai părul blond și nu știi ce coafură să abordezi? Nimic mai simplu, în funcție de personalitatea ta, în funcție de stilul și rafinamentul tău, de creativitatea și lipsa de inhibiții poți alege dintr-o gamă foarte largă de coafuri par blond. Si eu am avut intr-o perioada parul blond vopsit și cu aceasta ocazie am incercat si verdele (un verde simplu, optinut foarte usor acasa din albastru de metil).

Coafura părului blond se alege și în funcție de participarea la un moment – poți avea nevoie de o coafură pentru nuntă, pentru un bal mascat sau carnaval, coafură pentru o seară specială, pentru o seară în doi, sau pur și simplu o coafură care să te pună în evidență zi de zi. Am ales pentru tine o serie de modele de coafuri par blond, atât pentru păr scurt, cât și pentru cel lung.

Modelele de coafuri par blond sunt foarte diverse ș cuprind o gamă foarte largă de stiluri de la coafuri elegante la coafuri extravagante, de la coafuri simple la coafuri foarte complexe, de la coafuri feminine până la coafuri masculine. Dacă nu știi ce coafură ți se potrivește, inspiră-te din fotografiile cu coafuri par blond, lung sau scurt. Daca iti place ceva in mod special spune-ne si noua ce tip de coafura crezi tu ca iti vine cel mai bine, sau arata-ne alte coafuri care ti-au placut tie. Gusturile in materie de coafuri, vestimentatie, machiaj…sunt foarte diferite de la o persoana la asta, asa ca nu ne strica putin din experienta ta.

Daca tu consideri ca la banchet sau la orice alt eveniment important ai avut o coafura interesanta, unica, uploadeaz-o intr-un comentariu sa o vedem si noi. Fii vedeta noastra.

Galerie foto modele coafuri par blond – peste 70 modele coafuri pentru par blond scurt si pentru par blond lung

Share the Love!

Spune care este gândul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *