Coafuri par cret galerie foto – sfaturi pentru ingrijirea parului cret

2 comentarii la Coafuri par cret galerie foto – sfaturi pentru ingrijirea parului cret

Părul creț este un simbol al feminității, al eleganței și rafinamentului, iar părul negru şi ondulat indică faptul că femeia este norocoasă şi bogată. Daca esti in cautare de coafuri par cret, ai gasit ceea ce cautai.

Parul cret arată superb în cele mai multe cazuri, dar nu este întotdeauna uşor de coafat și de menținut. Se poate obţine foarte uşor prin incalceală, însă în acest caz parul cret nu arata frumos (mai degrabă arată un stil anume pe care dorești să-l abordezi), ci mai degrabă dezordonat și neîngrijit. Trebuie doar să ştii cum să ai grijă în mod corespunzător de bucle.

Șase sfaturi pentru femeile cu parul cret – coafuri par cret

Nu îți îndrepta părul

Femeile intotdeauna își doresc ori ceea ce nu au, ori ceea ce nu pot avea. Cele cu parul drept vor parul ondulat, în timp ce femeile cu păr cret îsi doresc să aibă părul drept. Dacă ai părul creț, atunci este timpul să te oprești să-l îndrepți (dacă faci acest lucru) si să adopți o textură naturala a parului. Gândeşte-te numai cât timp suplimentar vei câștiga în fiecare dimineaţa. Renunţarea la îndreptarea părului înseamna, de asemenea, mai puține daune provocate părului de căldură.

Foloseste un balsam hidratant

Deoarece parul cret tinde sa se usuce, va trebui să folosești un balsam de hidratare. După ce ți-ai spălat părul cu şampon, balsamul se aplică la capete şi se lasă acolo timp de cel puţin trei minute. Ai putea utiliza și un balsam mai profund la fiecare două săptămâni. Uleiul de masline este un balsam profund excelent – îl aplici la rădăcina părului, masezi bine scalpul și lași cel puțin jumătate de oră (de preferință părul se acoperă cu un prosop). Dacă ai suficient timp, poți lăsa uleiul de măsline și mai mult timp, după care clătește părul și se șamponează de 2 – 3 ori..

Caută o coafură care să ți se potrivească – coafuri par cret

Dacă dorești ca parul tău cret sa arate mai bine, trebuie să alegi tunsoarea în așa fel încât să ți se potrivească de minune. Parul cret tinde să arate cel mai bine lung cel puțin până la umar sau chiar și mai lung. Spune-i stilistului pe care îl frecventezi să te tundă cum știe el că ți se potrivește – în funcție de formatul feței și alte detalii.

Nu spala parul de prea multe ori

Este o idee rea să îți speli părul ondulat în fiecare zi, acest lucru îl va usca. Daca firul parului tau este fin și subțire îl poți spăla o dată la 2 zile, iar dacă este gros, îl poți spăla doar o dată pe săptămână.

Folosește un produs pentru fixarea părului

În funcție de coafura pe care o ai, poți folosi un ulei de ricin după spălare pentru a da strălucire părului, pentru a nu se mai electriza și pentru a arăta îngrijit. Poți folosi și spumă de păr sau fixativ, deși nu recomand pentru scalp și nici pentru păr, însă este alegerea fiecăruia.

Prinde-ți parul intr-un coc lejer

Daca parul tau cret nu vrea să arate tot timpul așa cu îți dorești, ai putea să-l prinzi doar într-un coc lejer. Acesta va arăta simplu şi drăguţ.

Pe final de articol, vreau să îți arăt câteva coafuri par cret de aici te poți inspira pentru a vedea ce ți se potrivește sau pentru a-ți schimba look-ul.

Galerie foto coafuri par cret

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

2 comentarii

  1. Amuzant, spune-ti ca parul cret arata bine lung, macar pana la umeri, dar 80% din poze contin persoane cu parul mai scurt de atat, sa nu mai zic ca nu se pote numii par cret. Mai bine va lipseati de ele decat sa le puneti doar ca sa fie :).

  2. Eu chiar invidiez (in sensul bun) fetele cu par cret natural si asta nu pentru ca al meu este drept, ci pentru ca nu are nici o noima :( nici drept, nici cret si astfel , in fiecare zi, aproape, trebuie ajustat!
    Intr’adevar, parul cret emana si mai multa feminitate si inocenta… Dar cum ai spus si tu, un par lung face diferenta :) !!!

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *