Coafuri par lung – galerie foto cu modele de freze

Niciun comentariu la Coafuri par lung – galerie foto cu modele de freze
coafuri par lung 2016 coada de peste

Încă de mic copil am avut părul lung și mulți ani din viața mea m-am preocupat cu diferitele coafuri pentru păr lung. Părul lung este foarte apreciat, atât de femei cât și de bărbați, cu atât mai mult cu cât reușești să-ți pui în evidență frumuseațea cu ajutorul lui. Cu siguranta ai ajuns aici in cautare de coafuri par lung, asa ca vei gasi in cele ce urmeaza fix ce te intereseaza.

Parul lung conferă un aer misterios femeii și totodată ascunde în femeie foarte multă pasiune. Oricum, femeile cu parul lung își ocupă destul de mult timp pentru a-și aranja părul, așa că m-am gândit la voi, cele cu părul lung, să vă vin în ajutor cu câteva idei.

Unele dintre aceste idei de coafuri par lung sunt foarte sofisticate și moderne, altele sunt însă în stilul clasic. Depinde de preferințele voastre în materie de coafuri pentru păr lung , iar ceea ce vă veți alege  vă va ajuta in asa fel încât să le arătați tuturor cât de bine vă pune în valoare părul de care aveți atât de multă grijă.

Parul lung prezinta un avantaj in materie de coafuri pentru ca poate fi purtat in foarte multe feluri, iar daca va deranjeaza, poate fi foarte usor scurtat.  Parul lung poate fi purtat liber pe spate, poate fi purtat in coada, in coc, impletit, prins in diverse accesorii (agrafe, esarfe), cu diadema, poate prinde orice forma doriti. Sunt atat de multe modele coafuri par lung incat sunt sigura ca va este foarte dificil sa alegeti ceva anume, insa, vă pregatesc pe viitor un articol cu coafuri pentru par lung pe care oricine si le poate face singura acasa.

Galerie poze coafuri par lung

Ce spuneti, va plac aceste coafuri? Cu unele dintre ele sunt sigura ca sunteti foarte obisnuite, iar cu cateva dintre ele prea putin. Daca va place ceva, incercati.

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *