Coafuri par prins – galerie foto cu modele

coafuri par prins pe spate elegant

Trebuie să mergi la o ocazie specială și vrei să atragi toată atenția asupra ta cu o coafura pentru par prins. Și începi să cauți cum să-ți prinzi parul în fel și chip în așa fel încât să te simți atrăgătoare și iată că ai ajuns aici la aceste coafuri par prins.

În cele ce urmează vei găsi o galerie de poze cu coafuri par prins, coafuri par prins in coadă, coafuri par prins în coc, coafuri moderne , extravagante, noncomformiste, coafuri par prins pe spate cum nici măcar nu te-ai gândit. Vei putea alege dintre aceste modele chiar și coafuri par prins pentru mireasa.

Alege o coafura sa ti se potriveasca!

Cu ajutorul unei coafuri mai extravagante cu siguranță vei atrage asupra ta întreaga atenție a unui eveniment, doar că pentru realizarea unei astfel de coafuri trebuie neapărat să apelezi la un stilist priceput. Chiar si o coafură simplă și de efect poate fi perfectă pentru un eveniment special, însă ai grijă ca atunci când alegi să simți că te reprezintă. Nu alege o coafură doar pentru că ai văzut-o la altcineva sau doar pentru că se poartă, ci pentru că îți place cu adevărat, și atunci chiar că vei face senzații. Se va citi pe fața ta încântarea si increderea.

Coafurile pentru par prins sunt foarte diverse si in modelarea lor se pot folosi tot felul de accesorii, naturale sau nu. Se pot folosi flori, agrafe, diverse clame, sau chiar direct parul. parul impletit poate ajuta la sustinerea coafurii. Dar inainte de a ne opri asupra unei singure alegeri, hai sa hoinarim impreuna printre toate aceste coafuri par prins  de mai jos pe care le-am ales special pentru tine. Am gasit si cateva tutoriale cum sa-ti faci singura acasa coada de cal, cum sa faci acasa coc si diverse coafuri care cred ca ti-ar place sa le porti.

Galerie poze coafuri par prins

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *