Tendințe coafuri par scurt – galerie foto

Niciun comentariu la Tendințe coafuri par scurt – galerie foto

De anul trecut am renunțat la podoaba capilară fără nici o părere de rău. Pentru prima dată am putut să observ avantajele părului scurt – îmi simt capul mult mai ușor și mai liber, nu am nevoie de foarte mult timp pentru îngrijirea părului scurt, mă simt mai liberă și totuși foarte feminină. Coafuri pentru par scurt pot aborda zilnic, fără nici cea mai mică problemă pentru ca oricare as aborda-o, ma simt avantajata si in acelasi timp frumoasa. Stiu ca si tu cauti sa te inspiri in ceea ce priveste aceste coafuri par scurt, de aceea am cautat pentru tine si pentru mine modele de coafuri pentru par scurt.

Daca ai parul scurt, poți să abordezi orice tip de tunsoare pentru păr scurt fără să-ți pară rău că renunți la prea mult păr. În general femeile cu părul lung renunță destul de greu la podoaba lor capilară, în schimb, cu părul scurt, poți încerca orice nebunie îți trece prin cap (aproape orice nebunie). Si parul lung este frumos, nu pot sa neg acest lucru, dar daca reusesti sa te desprinzi de el, oricum stii sigur ca va creste si asa poti aborda o arie mai larga de coafuri.

Dacă ai părul scurt și nu prea mai știi ce coafuri să abordezi, iată că iți sugerez eu câteva idei. În galeria de fotografii cu coafuri par scurt ce urmează vei descoperi niște idei foarte interesante, idei de coafuri noncomformiste și pline de culoare, elegante și foarte oacheșe. Daca iti plac aceste coafuri sau o parte din ele, spune-ne si noua sa stim ca am facut o treaba buna. Spune-ne ce coafura ai abordat tu in acest an sau care este cea pe care vrei sa ti-o faci.

Galerie foto coafuri par scurt

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *