O combinație între blog, forum și live chat

Notez cu unu (1) acest articol. Ideea e în poza de mai jos, explicația e în textul de mai jos de poză, motivația și pornirea, au rămas la mine. Așadar. vorbim în cele ce urmează, despre asta:

O combinație între blog, forum și live chat 2

Chestiuța desenată reprezintă pe scurt, un produs al viitorului. Este vorba despre un posibil website care să permită vizitatorilor să dezbată subiecte. Confruntarea poate fi realizată între proprietarul site-ului (în cazul acesta ar fi vorba despre creerea unei platforme unice care să funcționeze în sistemul descris, precum e twitter sau facebook) și vizitatori, ori între useri înregistrați, fiecare putând să aibe pagina lor proprie de confruntări. Din schiță ar mai lipsi un buton de înregistrare, eventual un buton de conectare sau de intrare în confruntare etc.

Confruntarea s-ar realiza offline sau online, de aici se trage ideea din chat. O discuție live, este un chat nu?

Deși potențialul ar fi infinit, schema e simplă. Sfera -> avatare în stânga și dreapta -> fereastră deschisă în dreptul avatarului clickuit, ce cuprinde fie o discuție, fie ultimele discuții, fie un subiect proaspăt deschis ce așteaptă un partener.

Personal aș opta pe sistemul unic de comunicare, adică la un subiect deschis de cineva să nu poată răspunde decât unul. Și ca măsură de precauție, în primă fază să se înscrie oricâți, și cel ce a deschis subiectul, să aleagă unul în funcție de prima replică ce o primește sau după info, fiecare user în funcție de activitate va avea un calificativ, o însușire comportamentală, o trăsătură predominantă, desigur, bazată pe un review al partenerilor cu care interacționează. Această posibilitate de alegere implică așadar interfețe diferite în funcție de poziția în care se află subiectul (omu).

Aș putea continua cu povestea, dar ce folos … eu nu am de gând să vin cu așa ceva pentru omenire… la ce folos?

 

Discuții: 12 păreri ~ Pagina 1

  1. dominic dominic
  2. dominic dominic
  3. dominic dominic
  4. Cosmin Cosmin
  5. dominic dominic
  6. Catalina Catalina
  7. Dussk Dussk

Spune părerea ta!

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.