Concurs aniversar ”Blogul Lui Jorjette – 4 ani”!

Dăm premiu mare pentru cea mai frumoasă farfurie!

Dar nu oricum, ci o farfurie cu bucate gătite de voi, aşezate cum ştiţi voi, prezentate cum vreţi voi, într-o farfurie cum vreţi voi. Dăm premiu mare fix pentru cea mai frumoasă farfurie (de, că nu putem să şi gustăm).

Nu încercaţi să fiţi falşi!Gătiți pentru concurs! Nu copiați rețete deja publicate pe net și le postați aici!

Regulamentul este simplu! Găteşti? Intri, îţi faci cont, publici reţeta ta aici, spui exact cum ai făcut, pas cu pas, adaugi apoi o poză sau mai multe poze, fie cum ai preparat fie doar cu farfuria ornată!

Noi din stuff vom vizualiza reţeta, dacă totul este ok, o aprobăm şi ea devine publică în dreptul user-ului tău.

După perioada de concurs (30 decembrie 2012 – 6 februarie 2013), cea mai vizitată, cea mai comentată şi apreciată reţetă (ori farfurie) devine câştigătoare.

ATENŢIE! Nu se acceptă reţete publicate fără o poză unică şi un text personal! Adică:

 1. Găteşti pe bune o reţetă la alegere,
 2. Faci o poză măcar la farfuria cu mâncarea servită,
 3. Intri pe site la secţiunea contului tău ”Adaugă reţetă nouă”,
 4. Scrii reţeta (spui cum ai făcut-o),
 5. Alegi şi o poză (sau mai multe poze) să vedem clar ce ai făcut şi cât de bine arată,
 6. Apeşi ”Publică” şi aştepţi să fie validată năzdrăvănia ta!

Poţi publica câte reţete vrei! Mai multe reţete mai multe şanse de câştig. Inviţi prietenii să comenteze, îţi promovezi farfuria ornată şi pe facebook, ori yahoo ori alte reţele, aduni reacţii! Mai multe reacţii pozitive mai multe şanse să fii câştigătorul premiului cel mare!

După o jurizare bazată pe Comentarii pozitive + vizualizări + Reacţii pe reţea (Facebook, Google Plus, Twitter, alte siteuri sau bloguri), oferim 2 premii. Ca pentru bucătari şi bucătărese, un set de oale şi un set de tigăi Tefal Ingenio!

Premiul 1 : Oale Tefal Ingenio set 4 piese

Vezi mai multe detalii (emag.ro)

Premiul 2 : Tigai Tefal Ingenio set 3 piese

Vezi mai multe detalii (emag.ro)

Premiul îl cumpărăm noi de pe eMAG şi îl livrăm direct la câştigător acasă!

46 de comentarii la „Concurs aniversar ”Blogul Lui Jorjette – 4 ani”!”

 1. doamna kamkrys75,stati calma ca va ia radarul pentru depasirea vitezei sangelui in vene…n-am zis ca ati incalcat ceva din regulament,am zis (scris) ca in concursul de aici ,cred (sigur) ca va castiga in general cele/cei mai tari in lista de prieteni,fie ele participante si cu un morcov :D
  mi s-au sters linkurile de mai sus,dar am demonstrat ca sunteti votata,comentata in urma unor schimburi de voturi…si nu ca ati avea vreo reteta iesita din comun,care este votata din placere de admiratori…
  „Diana, prefer sa ma incadrez la categoria “cine are muschii mai tari” decat sa ajung la categoria “invidiosi cu venele umflate”! )
  Sa ai o seara dupa sufletul tau!Te-am pupat!”
  venele mele sunt normale si serile :D ,ale dvs cred ca deloc,avand in vedere cat va chinuiti cu concursurile la care participati,zau n-as sta sa pierd ore pe net,milogindu-ma de unii/unele sa ma voteze ca altfel nu castig…nu pup persoane de acelasi sex !

 2. asa cum am scris mai sus,e un fel de „cine are muschii mai tari” sau mai bine zis cati prieteni are in lista,am intrat pe fb si o prietena,prietena cu alta prietena a unei prietene a prietenei autoarelor(stai c-am ametit),mi-a dat linkul lor,cica sa le votez :D

  1. Diana, prefer sa ma incadrez la categoria “cine are muschii mai tari” decat sa ajung la categoria „invidiosi cu venele umflate”! :))
   Sa ai o seara dupa sufletul tau!Te-am pupat!

 3. nu e vorba de design (a’la restaurant),dar de o minima aranjare a felului gatit pe farfurie trebuie tinut cont,nu doar ca sa ne aflam in treaba,pardon concurs,trimitem poza cu bucata de carne/mamaliga/cartof trantite pe farfurie…intre noi fie vorba,las’ca nici cei mai tari chefs,la inceputurile lor,n-au fost mai cu mot,pesemne ca au avut si ei rateuri cu designul si si-au luat cate o palma peste ceafa,ca sa nu spun vreun cartof in cap ! :D

 4. „…După o jurizare bazată pe Comentarii pozitive + vizualizări + Reacţii pe reţea (Facebook, Google Plus, Twitter, alte siteuri sau bloguri…”

  hmmm,e un fel de concurs cu vot sau like pe Fb,care e mai „tare” in prieteni,ala castiga,pardon,cei mai tari castiga…normal trebuia doar jurizare,asa se da veste in tara,ceva cu schimb de vot si apar comentarii /vizualizari,etc,culmea pozitive….pana acum din ce am vazut,cu ocazia asta am punctat si eu la toate retetele cu cate o vizualizare,nu mi se pare nicio reteta (farfurie) mai ornata,dichisita ,demna de enuntul concursului,parerea mea…

  1. Facem și noi ce putem. Noi, ca organizatori, ar trebui să nu primim pe nimeni dacă farfuriile lor nu arată ca cele de la restaurantele de lux cu bucătari cu zeci de ani de experiență în gătit, cursuri și specializări, cunoștințe despre istorie culinară, chimie culinară!?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificate anti-robot *