Concursuri online

Dacă îţi faci un plan bun şi dacă ştii pe ce site-uri să intri, poţi să participi la concursuri şi chiar să câştigi premii aproape „dea moaca”. Am rămas uimit că deşi românii nu prea mai înghit vorbele, practic rezultatele unui concurs răspund clar: prin concursuri online webmasterii câştigă trafic, câştigă promovare şi desigur câştigă poziţie în motoarele de căutare.

Dacă de exemplu organizezi concursuri foto, publicul tău este unul selectat prin tematica concursului, dar domeniul în care se încadrează tematica este unul mult mai larg decât pare la prima vedere, este vorba despre vizual. Aşadar aceste feluri de concursuri sunt bine venite pentru site-urile despre turism, despre artă, despre orice ţine de sau include şi vizualul!

Noi am organizat un concurs, am dat şi un premiu atrăgător, şi rezultatele ne-au mulţumit. Aţi presupus bine, da, vom mai organiza un concurs online în viitorul apropiat! Aveţi ceva idei de tematici pentru concursuri? Lăsaţi un comentariu!

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *