Articol scris de Elena Banu
Copii din ziua de azi nu mai citesc,interesul copiilor in ziua de azi fata de carti si biblioteca a scazut foarte mult de cand calculatoarele sunt pe locul 1.
Fiecare dintre noi avem  propria experienta cu cu cartile,placuta sau mai putin placuta.In ziua de azi copii au parte de mai multe aventuri in format electronic decat propria si clasica carte cu vrajitoare,zmei domnite etc.
Am vrea sa existe mai multe biblioteci de vacanta,si copii sa fie indemnati spre ele,asa o sa existe mai multa comunicare si socializare,o mai buna cooperare,rezolvare de conflicte.energie,cunoastere siautocunoastere,integrare in grupuri,dezvoltarea activitatilor practice si stimularea memoriei.Si sa se invete diferenta intre o carte clasica si calculator!

Share the Love!

40 de comentarii la „Copiii si biblioteca!”

 1. Laurentiu

  @Elena

  daca ati fi castigat totul ar fi fost OK, nu-i asa ?

  O-F-T-I-C-O-A-S-O !

 2. ELENA

  da miha trebuiau sa de-a notele si atat fara comentarii cu (4 stai jos) (4 e prea scurta) (4 nu face parte din tema)…(8 nu stii sa scrii limba Romana) si foarte multe altele hai hai astea sunt cuvinte?e jignitor

 3. Mihaela

  Cu totii am muncit la acest concurs, si ne dorim sa castigam. Dar din pacate va fi un singur castigator, poate ales corect, sau poate nu .Dar niciodata nu vom fi pe placul tuturor, asta sa ne fie foarte clar. Unii poate considera o poveste incredibila, iar altii de-a dreptul banala…Nu avem cum sa schimbam parerea oamenilor.Intr-adevar, poate ca cei din juriu nu trebuiau sa fie atat de rai, sau macar sa dea notele fara sa aduca comentarii .. Chiar nu stiu ce sa zic..

 4. ELENA

  Nu e suparare Mihaela!
  Eu imi dau propriu nota 1 pentru participarea mea la acest (concurs)a fost mai mult o bataie de joc si critici mult prea severe la adresa unor participanti decat concurs…….

 5. Mihaela

  Elena, nu te supara pe ei.. au dat note fiecare dupa ce articol i-a placut .. Asta e , fiecare e cu parerea sa. Si eu am primit note , si mici si mari, dar nu ar trebui sa ne supere cu adevarat acest lucru. Te pup

 6. ELENA

  diferenta intre o hartie si una in format electronic este exact cum e si blogul vostru,sper sa va dati seama ce vreau sa zic,si sa faceti ceva cu el………………:))))

 7. ELENA

  (mult prea in graba) acest articol haaaaaaaaaai las-o ba ca merge asa!

 8. Care este diferenta intre o carte de hartie si una in format electronic pe un ereder? Probabil un copac nu tot ce suna romantic e si pozitiv.
  Nota 4 prea multe clisee nesustinute.

 9. Paul Padurariu

  Mult prea in graba acest articol.
  Nota 5

 10. Mihaela

  Draga Elena, din pacate in zilele noastre, noi parintii, numai avem timp sa le insuflam copiilor placerea de a citi. Si chiar daca ar exista mai multe biblioteci, nu cred ca se vor duce mai multi copii in ele. Din pacate, traim in sec.21, si tot mai multi devenim dependenti de calculator. Adica , uita-te la noi, adulti in toata firea, ne petrecem cateva ore din zi pe calculator. Dar ce sa le mai cerem copiilor nostri, cand cele mai multe informatii si in timp util le gasesc pe calculator?
  Intr’adevar placerea de a tine o carte in mana si de a o rasfoi, este imasurabila comparativ cu statul in fata unui calculator.
  Din pacate, vremurile s-au schimbat, si noi nu le mai putem restrictiona accesul la calculator. Chiar daca de exemplu, le-am impune sa stea decat o ora in fata calculatorului, sunt profesori/invatatori , care le cer teme scrise in word, sau informatii luate de pe internet.
  Si eu am o intrebare: Daca in vremea noastra existau calculatoarele si internetul, oare noi nu eram la fel ca ei ?Oare preferam cartea in locul unui calculator?

Spune care este gândul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *