I love my tits, I love my ass, I love my body!

Sunt multe persoane, în special de gen feminin cărora nu le place cum arată.Ori consideră că sunt prea slabe(mai răruţ), ori că sunt prea grase, ori că au sânii prea mici(prea mari nu cred că se plâng, nu ştiu), dar de cele mai multe ori este ceva ce nu le convine.

Am trecut şi eu prin această criză, dar mi-a trecut.Singura problemă de pe urma căreia am fost complexată a fost una de sănătate ce a lăsat urme,dar şi aia încet încet a dispărut.

Ceea ce am observat -cred, poate exagerez, aceste complexe apar în urma unor critici, remarci făcute de către ceilalţi, care unele sunt inconştiente(negândite), altele sunt ca o săgeată ce se îndreptă spre mijlocul ţintei.De aici a plecat totul.

La început mă simţeam inconfortabil, preferam să nu ies din casă, până când s-a mai ameliorat şi am depăşit momentul.Am început să mă simt frumoasă şi comentariile răutăcioase au început să treacă pe lângă mine.

Legat de partea cu sânii, cu corpul meu, atâta timp cât am fost complexată nu s-a schimbat nimic la conformaţia mea, oricât aş fi încercat-nimic, când însă m-am acceptat aşa cum sunt, dar în acelaşi timp am început să mă iubesc(nu e vorba de narcisism)-să mă alimentez sănătos, să evit lucrurile care ar fi avut efect asupra mea-atunci au apărut rezultatele chiar într-un timp foarte scurt şi fără efort-am slăbit, şi chiar ca efect invers al acestui proces, au crescut sânii(în general scad dimensiunile)- datorită atenţiei canalizate asupra lor-(masaj).

Iubiţi-vă aşa cum sunteţi înainte de a face ceva şi nu pierdeţi timpul plângându-vă de milă sau încercând să păreţi indiferente!

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

7 comentarii

  1. Cred ca este foarte important sa ne acceptam asa cum suntem si, in loc sa ne plangem, sa incercam sa fim mai buni din toate punctele de vedere, atat fizic, cat mai ales spiritual. Trebuie sa fim recunoscatori ca suntem sanatosi si norocosi ca putem facem tot ce ne dorim.

    1. Bine spus!! E foarte important să ne avem bine cu noi înşine ca să ne putem manifesta în acelaşi mod şi în exterior. Mai mult, mi se pare foarte important să fim recunoscători pentru că suntem aici şi efectiv avem această ocazie de a ne bucura de viaţă aşa cum este ea. :)

  2. Bineinteles ca trebuie sa te simti bine in pielea ta. Pana la urma asta este frumusetea. Nu de putine ori vad femei care nu au fost inzestrate de natura cu un aspect fizic desavarsit, insa cum deschid gura, cum curge lapte si miere! Se fac remarcate si placute prin temperament si caracter.

  3. Exteriorul trebuie sa fie curat. Doar curat. Numai astfel poate lasa interiorul sa iasa la suprafata iar interiorul este perfectibil prin educatie. Sigur daca doresti sa fii apreciat pentru cum arati, nu pentru ce esti se poate, dar timpul in care arati cumva este limitat si te apreciaza numai aceia care gandesc la fel. Superficial.

  4. Salut, in primul rand contaza Sufletul.in ce priveste corpul eu zic ca nu prea poti face trasformari daca ai o anume dotare genetica,insa poti sa imbunatatesti adica poti sa capeti ceva forta si forma daca vrei.Eu ma lupt cu stratul de grasime de pe abdomen si am facut inbunatatiri.in calitate de culturist si ridicator Kettlebell(metoda de forta rusesca) stiu bine care e situatia:multe persoane isi doresc un corp de vis si nu il pot obtine pe cale naturala,si apeleaza la tot felul de produse care distrug sanatatea..Am niste metode secrete pe care l as divulga doar la o anumita categorie de sportivi(ve)…mai mult nu declar.Grija de sanatate.

  5. Mă bucură acest articol şi în acelaşi timp îmi aminteşte de cât ai muncit pentru a-mi ridica moralul şi de a mă face să înţeleg că pot dacă vreau(să slăbesc) şi nu uita că ai prezis ceva….până la nunta mea nu mai este mult…schimbarea a început,continuă şi aşa va continua şi de acum încolo pentru că aşa îmi este bine şi aşa mă simt EU bine.Atunci când ajungi să te iubesti pe tine…îi poţi iubi cu adevărat şi pe ceilalţi.Abia atunci simţi că trăieşti cu adevărat şi că merită să trăieşti la maxim fiecare clipă.De aceea iţi mulţumesc pentru tot.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *