Cumpărături online – TinaR – o adevărată provocare

Totul este schimbător de la un moment la altul – așa se întâmplă cu orice lucru existent pe acest pământ. Noi ne schimbăm și totul în jurul nostru, tehnologia, mijloacele, natura. Vă mai amintiți cum erau vremurile în urmă cu 10 ani? Dar 15 ani – perioada comunstă în care libertatea noastră ca oameni era limitată?

Între timp foarte multe s-au schimbat. De exmplu, în prezent, să faci cumpărături online pe bună dreptate nu se compară cu a merge printre rafturi. Totuși observ avantaje ale acestei mode, să cumperi de pe net, mult mai atragătoare pentru mine ca și cumpărător, dar și pentru cei care comercializează.

Îmi plac hainele, îmi place moda, și aleg cu strictețe ceea ce înseamnă un magazin online de calitate. Ceea ce trebuie să aibe orice magazin online fashion sunt poze cu produse pe manechini (oameni nu statui din plastic), produse de calitate și modele pe gustul meu. Un produs când îl vezi cum se așează pe cineva îți satisface simțurile mult mai eficient și corect – e ca și cum te-ai vedea pe tine însuți traspus în acel manechin.

TinaR se numără printre shop-urile online pe care le recomand. Produse unicat, modele diverse, prețuri pentru buzunarul oricui, calitate. Ce-mi place cel mai mult la TinaR? Noncomformismul elegant al hainelor, culorile fresh, croiul și calitatea materialelor – nu există haină pe care să o cumpăr și să nu mă uit pe etichetă să văd din ce materiale este făcută – astfel am observat că multe din produsele TinaR sunt 100% bumbac.

Oricare din produsele de pe site-ul lor le poți avea printr-un simplu click! Plătești cu cardul, sigur și rapid, primești marfa acasa în maxim 2 zile!

De ce se pune accent pe cumpărături online?

  1. Este mai ieftin să vinzi online decât într-un magazin la strada (nu ai chirie și nici vânzători).
  2. Nu pierzi o zi întreagă la shop în mall, ci stai comod în fața calculatorului și vizualizezi oferta existentă care este de obicei foarte diversă.
  3. Firmele de curierat rapid vin și ridică produsul de la vânzător și îl aduc la tine acasă.
  4. Prețul produselor este competitiv de mic. În adaos nu se includ costuri de transport, depozitare, chirie etc.

Comod, eficient, sigur, simplu și rapid. Așa aș descrie un magazin online – la un click distanță de tine!


Articol etichetat cu:

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 11 Pareri

Spune parerea ta!

 

Sus