De ce trebuie să complicăm lucrurile atunci când sunt foarte simple?

Există o chestiune pe care nu prea reuşesc să o înţeleg, dar poate în timp…cine ştie. Astăzi cineva mi-a spart blogul, lăsându-mi un articol prin care îmi spunea să am grijă ca link-urile pe care le pun să fie bune.Era vorba de subtitrarea Sleep dealer- care nu mai există în urma mutării blogului.

Tind să cred totuşi că acest lucru putea fi făcut mult mai simplu, printr-un simplu email sau un simplu comentariu.Nici măcar nu ştiam că nu mai există subtitrarea…Oricum nu pot decât să-i mulţumesc că mi-a adus la cunoştinţă acest fapt.Şi mai mult, îi mulţumesc că nu a şters toate informaţiile existente pe acest blog.

În momentul de faţă subtitrările există. Thank you, GOD.(oricine ai fi…)

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

18 comentarii

  1. Asta da mod de atentionare… ce sa zic… maine poate deranjeaza pe cineva lipsa unei virgule…………..

  2. damn :)) what a conversation….
    poate era atat de stresat si nervos omul ca nu a gasit subtitrarea si a vrut sa isi verse nervii pe blogul tau …

  3. Cu siguranţă, oricum nu a mai revenit de ceva vreme pe blog. Oricum a fost foarte amuzant sa intru intr-o dimineata pe blog si sa gasesc un articol scris de el…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *