Despre liturghia neagră

Înainte de toate, o parodie obscenă a slujbei catolice, efectuată în onoarea lui Belzebut sau a Marelui Ţap. Ea comportă trei părţi: negarea catolicismului, sacrificiul de sânge pe corpul gol al unei femei şi, în fine, orgia la care participă toată asistenţa. Ar fi exagerat, chiar eronat, să considerăm că practica liturghiei negre datează din Evul Mediu, o dată cu sabatul, care e o parodie a ei. În realitate, ea apare o dată cu Afacerea Otrăvurilor, astfel încât aceste slujbe au fost numite „mesa lui Guibourg” de la numele „inventatorului” lor, un preot denaturat, care nu ezita să comită infanticiduri. Plătiţi de tot ceea ce nobilimea franceză avea ca nume mari, ecleziaşti pervertiţi au acceptat să practice magia neagră. În acest sens, mărturisirea smulsă de la abatele Guibourg la 10 octombrie 1680 este semnificativă. Pentru a satisface pretenţiile doamnei de Montespan, preotul ticălos a cumpărat pentru suma de un ecu copilul de care ea trebuia să se servească la comiterea infamiilor ei.

„Luând sânge de la copil înţepat la gât cu un briceag, el l-a turnat într-un potir. […] întrucât era nevoie de sămânţă de la cele două sece, având ciclu, ea nu a putut să dea şi a turnat în potir din menstruaţia ei, iar bărbatul care o însoţea a pus acolo sperma sa.”

Trebuie să plasăm liturghia neagră în magazinul de antichităţi? Ea se celebrează încă în toate ţările din Europa şi, mai ales, la Paris. Chiar dacă nu se mai sacrifică prunci, ea păstrează încă formele rituale ale sacrilegiului. Drogul şi secul fac aici casă bună. Crucea se face pe dos, se recită un Introit (rugăciune cu care începe liturghia — n.r.) revăzut şi modificat: se cântă o Gloria satanică (Gloria inprofimdis Satani); parohul sfinţeşte o ostie neagră pe trupul gol al unei femei. La Laus Satani, care înlocuieşte Ite Missa est, se rosteşte o înflăcărată poezie licenţioasă.

„Mi s-a spus, relatează Georges Demaix, că în zilele noastre s-ar practica la Paris un trafic de sânge uman care serveşte oficianţilor liturghiilor negre, că anumite persoane ce practică avortul ilegal furnizează fetuşi care, împreună cu sânge menstrual şi cu cenuşa din cuptorul crematoriului de la Pere-Lachais, servesc la prepararea ostiilor negre.”

 

De Bogdan Cristescu

Ii place web-ul, gradinaritul si viata de la tara. O iubeste pe Jorjette si vrea sa devina cel mai cunoscut om de pe pamant. Are ambitii si nu renunta prea usor! Considera ca "orice" poate aduce/genera mai mult "orice"! Si are si solutia! Scopul este intentia si increderea! 1+1+1+1=mai multi de 1

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *