Dofollow cu sau fără plugin wp CommentLuv

Blogul lui Jorjette oferă link dofollow tuturor! Dacă până acum am oferit dofollow doar prin sistemul CommentLuv, anume link către ultimul articol de pe site-ul tău, sau unul la alegere din ultimele 10, de azi îi favorizăm şi pe cei care nu au putut beneficia de acest avantaj.

Cum?

Ca să primeşti link dofollow prin CommentLuv, trebuia ca tu să ai un blog sau un site care să ofere un feed rss cu ultimele 10 articole. Aşadar am observat că unii care nu ştiu de RSS sau de Feed şi nu au un blog susţinut pe o platforma CMS precum WordPress, nu primeau link dofollow.

Am confecţionat un script, care are la baza o idee sugerată indirect de un admin de la dofollow.ro

Dofollow cu sau fără plugin wp CommentLuv 1

Pe scurt, scriptul lucrează astfel: dacă introduci la URL un domeniu ce permite plugin-ului CommentLuv să extragă un link şi să îl prezinte în comentariu, adresa URL-ului primar va fi nofollow şi link-ul către articolul selectat din feed primeşte dofollow; dar dacă introduci un domeniu sau o pagină .html (adică CommentLuv nu va găsi nici un feed pe acel domeniu) link-ul tău va fi afişat în comentariu dofollow.

Cine are aceeaşi problemă, şi este un adept al pluginului CommentLuv, poate cu încredere să modifice în template la temă, fişierul comments.php, şi unde apare comment_author_link() sau comment_author_url(), să schimbe structura din zona link-ului cu codul de mai jos:

<?php
$cl = get_comment_meta ( $comment->comment_ID, ‘cl_data’, true );
if ($cl == true) { ?>
<?php comment_author_link() ?>
<?php } else { ?>
<a href=”<?php comment_author_url(); ?>” rel=”dofollow”><?php comment_author(); ?></a>
<?php } ?>

De aici fiecare modifică după cum are el nevoie! Dacă aveţi nevoie de ajutor, spuneţi!

 


Articol etichetat cu:

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 3 Pareri

  1. andrey andrey
  2. Albisoru Silviu Albisoru Silviu

Spune parerea ta!