e unic cuvinte si declaratii de dragoste

E unic! Cuvinte de dragoste pentru jumatatea mea

Dacă pentu unii e doar un oarecare, pentru mine este el. Când l-am întâlnit era la fel ca toţi ceilalţi, dar acum e unic. Celalţi sunt necunoscuţi, reci, sunt asemănatori unii cu alţii, pe când el e mai important decât toţi la un loc. Timpul pe care l-am petrecut alături de el l-a transformat în cel mai de preţ dar. A trebuit să am răbdare, să mă apropii încet, încet până când mi-a dat voie să-i simt căldura şi acum oriunde aş fi, ştiu ca este cineva care mă poate încălzi. Între noi s-a creat o legătură pe care nimeni nu o poate desface. Nici măcar distanţa. Oriunde va fi, orice alegere va face, orice dorinţa va avea o voi respecta fără a rupe ceea ce a fost creat. Nici macar aceste cuvinte de dragoste nu sunt suficiente!

 Cuvinte de dragoste

E unic pentru că e el, pentru ca m-a lăsat s-ă mă apropii, să-l descopăr. Îl iubesc şi când sunt supărată, şi atunci când mă minte, şi când uită de mine, când mă respinge, când mă ţine de mână, când mă caută, când tace , oricând. Nu sunt alături de el pentru a-i cere ceva, ci pentru a împărtăşi fiecare clipă. Acum iubesc şi prietenul, şi bărbatul din el, dacă bărbatul pleacă, atunci îmi va rămâne prietenul. Nu l-am urcat pe piedestal, dar nici un l-am coborât, e acolo unde trebuie să fie.

Oricine poate fi unic pentru noi, dacă îl lăsăm să se apropie, să intre, dacă vrem să-l cunoaştem, nu după ce spune, ci după ce simte. Cuvintele pot aduce neîntelegeri, dacă reuşim să trecem dincolo de ele, de – abia atunci putem sa vedem cât de speciali sunt cei care trec pe langa noi.

Chiar daca acestea par a fi simple cuvinte de dragoste, nu sunt! Dincolo de ele se afla mult mai multe, ce nu pot fi exprimate, ci doar traite!

14 comentarii la „E unic! Cuvinte de dragoste pentru jumatatea mea”

 1. e unic…special si foarte valoros…mi-am dat seama de ce comoara am langa mine dupa 6 luni…dar a avut rabdare, m-a inteles si a fost langa mine cu toate ca nu aveam nevoie…a fost acolo…la bine si mai ales la greu….acum urmeaza sa ne casatorim dar este o comoara mult mai valoroasa decat era la inceput…datorita lui sunt EU…imi da echilibru, ma sustine…suntem NOI…un tot al universului…

 2. Eu nu am avut curajul să comentez la acest articol SCRIS DE JORJETTE PENTRU MINE dar dacă voi aţi avut plăcerea să faceţi asta, bravo, frumos şi apreciez. Nu am postat nici un comentariu pentru că eu doar accept textul din articol şi nu îl pun la îndoială sau să îl critic cumva. Ei oricum asta e opinia mea, este atitudinea mea, voi trebuie să o faceţi pe a voastră.
  Domnule x şi 0, am impresia că tu ai mai fost pe la mine pe blog, nu ştiu de ce dar cred că mai sunt comentarii de la tine, pe la mijlocul lui 2008.
  Dacă nu eşti atent la ce facem noi aici, pot să mă lipsesc de comentariile tale! Aici mai intră unii să citească , să afle ceva, eventual părerea ta, dar nu critica ta! Ai completări de făcut? Eşti invitat să le expui, ai vorbe de adăugat … te rog să faci şi asta, dar dacă ceva nu îţi convine, fă te rog comentariul mai scurt, nu prea agreez să citesc ce scrii!

 3. Cristescule mie imi pare ca umbli cu cioara vopsita , cred ca tu deja iubesti la dublu femeia din Jorjette si fata din Myley ” myley Spune:
  February 8th, 2009 la ora 6:25 am

  catre cristescu bogdan
  dc imi tot dai emailuri?
  nu vreau sa stiu nik
  dc imi dai?
  nu mai suport
  ma bine zis nu te mai suport
  am fost iubiti dar gata sa terminat

  ultimele cuvinte:   PA PT TOT DEAUNA”. Fii atent ce faci stii tu care e treba cu iepuroaicele nu? Fugi dupe 2 si nu prinzi decat o clantza. Va rog terminati cu comentariile astea puierile si lipsite de noima or mai iesi drecu’ la iveala alte mazacii din trecutul vostru amoros.

 4. depinzi de cineva sa fii fericita? o,ce greseala!o sa vina pasul urmator.:teama de pierdere de respingere .mai este si teama din spatele emotiei:cum s-o fac sa dureze

 5. Cred că am fost suficient de explicită atunci când am spus că dacă bărbatul alege să plece sau chiar eu, atunci va rămâne prietenul-adica daca nu vom fi iubiţi, vom fi prieteni. Atunci când vezi în cel de lânga tine nu doar iubitul ci şi prietenul, atunci ştii că fericirea ta contează, dar nu că aceasta vine strict de la el. Când depinzi de cineva crezi ca doar cu el poţi obţine, afla ceea ce cauţi, în schimb atunci când ai incredere in tine şi ştii că poţi şi fără, în relaţie nu faci decât să împărtăşeşti.

 6. Mai urmaresc de ceva vreme, porcariile astea pe care le tot postati voi aici. Prima data credeam k o faceti in gluma, dar vad ca prostia voastra nu are margini si continuand asa voi veti distruge universul. Tu aia de te-ai numit jorjette, cum ai pretentia sa poti iubi doi barbati ? Esti misogina? Iti place sa se bata barbatii pentru tine ? sau ce vei sa scoti in evidenta cu textele alea, cu intelesuri ascunse ? Si tu Cristescule de zici k o iubesti, ai incercat sa o iubesti pe prietena ei ? Poate asa va intelegeti mai bine si o faci sa fie fericita ca tot isi doreste ea ‘menage a trois’ . Nu prea va inteleg eu pe voi astia care o tot dati in propozitii stilate de ii lasati pe ceilalti ametiti cu gura cascata, cand tot ceea ce vreti voi, e sa va futeti in trei si nu mai furati si comentati idei ce sunt promovate de alte institutii media (a se intelege radio-TV). Ca ideea firile voastre lipsite de caracter jinduiesc la un futai in trei cu fostul si actualul, aici ma refer la partea feminina care nu se mai satura de pula si o tot da asa pe dupa coada mai mai de or sari julaii sa puna botul la mangleala lor sa bage in pat si fostul prieten. Ai grija Cristescule caci te paste napasta, baiatul din tine poti fi tu, iar barbatul poate fi fostul prieten … Daca cineva doreste o continuare la aceasta nuvela sa spuna ……………………………. cu dragoste domnul X si 0

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificate anti-robot *