Emisiile de energie din planul spiritual

Si în plan spiritual au loc emisii si absorbtii de energie, avem si acolo nas si limba si ochi si urechi, ba chiar acelea sunt cele de baza, ele sunt cele care în final simt, cele materiale sunt reflexii ale lor, prin care culeg informatia din lumea de jos. Putem deci vedea aura unei entitati, putem sa vizualizam sentimentele sau chiar gandurile sale, fapt ce da informatii cu mult mai detaliate decat o simpla palpare sau chiar disectie amanuntita.

Ca atare, ca sa cunoastem realmente orice structura vie, simpla perceptie a vibratiilor subtile, fie ca imagine, sunet sau alta senzatie, poate da informatia completa. Vedem acum la ce nivel primitiv de cunoastere ne aflam la ora actuala, cand predarea în scoli se face pe baza memorarii abstracte a unor elemente lipsite de viata, buchisim carti, litere, simboluri fara nici o valoare spirituala. Simpla perceptie a celulei la modul subtil da toate datele pe care ne chinuim atat de-a lungul semestrelor universitare sa la memoram. 5 minute de contemplatie subtila fac cat un an întreg de studiu chinuit de toceala si copiere a ceea ce au vazut altii.

Ne laudam cu dinamica celui de-al treilea val, în care suntem bombardati cu tot felul de informatii materialiste, dar nici nu banuim ce viteza nebuna ne ofera cel de-al patrulea, ce ne duce în interiorul lumii spirituale. Aceasta este viteza intergalactica la care visam atat. Noroc ca lumea noastra interioara se bazeaza pe alte organizari “sociale si informationale” cu mult mai performante.

Ce înseamna asadar toate aceste emisii de energie, aceasta muzica de care pomeneam, prin care se transmite informatia Viului? Toate elementele organice sunt cumva într-o dinamica continua. Ce se manifesta din aproape în aproape pana la nivel atomic si chiar si mai departe. La nivel subtil, apare o curgere permanenta de energie de toate frecventele, prin chackre si mai apoi de-a lungul nadisurilor pana la nivelul fiecarei celule. Iata modul în care corpul etern, real, spiritual, îsi întretine manifestarea sa materiala. Cu “ochiul liber” acest lucru se vede fie folosind capacitatile celui de-al treilea ochi, per ansamblu, fie observand fenomenele de “materializare” ce se petrec cu viteze fantastice, la nivel subatomic. Daca nu credeti clarvazatorii, nu aveti decat sa masurati cu instrumente fizice.

Lumina celulelor

Se poate folosi fie fenomenul Kirillian, fotografiind campurile etherice din jurul organismului cu ajutorul unor tensiuni de ordinul zecilor de mii de volti, sau se poate de asemenea folosi fenomenul de emisie de cuante de energie specifice, de catre orice atom, atunci cand acesta este excitat energetic. Indiferent de valoarea si tipul de energie excitatoare, atomul va emite aceeasi valoare, dar sub forma unui foton, cu frecventa specifica atomului respectiv, prin respectarea legii conservarii de energie.

Prin sumarea tuturor fotonilor emisi de structura fizica a corpului, se obtine o anumita „luminozitate” specifica fiecaruia în parte. Vedeti voi, fiecare are o culoare preferata, îi sta bine cu o anumita combinatie de culori si de obicei ele copie aura organismului. Chiar si aceasta analiza, sa-i spunem spectroscopica, ne poate da date nebanuite asupra compozitiei organismului uman.

Stim de asemenea ca fiecare element atomic are banda sa de frecventa, proprie, care corespunde unei culori. Sodiul are galben, Potasiul albastru, Clorul verde, si asa mai depate. Doar din acest fapt si am putea deduce ca, pentru un ochi mai antrenat, aceasta dinamica continua de emisie energetica are ca rezultanta o anumita emisie de fotoni ce da o anumita culoare, tipica substantei respective.

Acum, pentru materia organica, deci legata de structuri subtile, de energii invizibile, exista fireste o rezultanta fotonica pentru corpul fizic, material, dar de asemenea acelasi lucru este valabil si pentru celelalte straturi de energie, indiferent de vibratia lor. Omul se mentine în toata armonia corpurilor sale printr-o permanenta cascada de energie, pornind de la Spirit, trecand prin corpul mental, cel astral si pana la cel material.

Deci si corpul mental este excitat de energii mai înalte decat valoarea sa caracteristica. De aceea, va emana si el o energie “efect” sau “reactiva”, similara campului magnetic emis de variatia unui camp electric. Campuri identice ca “muzicalitate”, ca valoare, ca dinamica, dar de limbaje diferite. Aceste campuri practic se pot vizualiza, ca pe un fel de monitor accesor Omului. Ele formeaza de fapt dublul etheric pentru fiecare corp în parte si astfel se poate vedea atat dinamica gandurilor, care nu sunt altceva decat succesiuni de imagini, sau cea a sentimentelor, energii de valori variabile.

Gandurile unui om apar ca un fel de film pe învelisul energetic al corpului mental, iar sentimentele ca un fel de pete de culoare pe învelisul corpului astral. Iar daca va place sa va îmbracati în negru, puneti-va un semn de întrebare în legatura cu curatenia gandurilor si a dorintelor voastre.

Ca atare, materia organica din structura organismului este în continuu excitata de energiile subtile provenite de la Spirit, putem sa-L numim si Tatal. Acest învelis organic al corpului este deci mereu sustinut, creat si controlat, deci reglat, prin emisie continua de energie, de la structurile subtile superioare, deocamdata invizibile cu receptorii fizici de care se foloseste omul.

Organismul uman este creat, nu folosind mancare obisnuita, ci energie, independenta de procesul alimentar. Iar aceasta creatie se produce permanent, prin energii proprii, de la nivelul Spiritului.

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

3 comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *