Experiment – nu am mancat nimic ziua 2


Ascultă acest articol:Disponibil în curând!

31 octombrie 2013 – ziua 2 (pentru cei mai multi e ziua de halloween).

Ziua a debutat destul de interesant. M-am trezit cu gura uscata si cu un gust ciudat. Simteam ca trebuie neaparat sa beau apa, si asta am si facut dupa ce mi-am clatit gura. Foame? Nimic anormal, m-am simtit ca in orice dimineata, nu ca si cum nu as fi mancat nimic ieri. Si noaptea a fost una linistita, am dormit foarte bine, fara sa-mi amintesc daca am visat.

Pe la pranz a inceput mintea sa-mi faca figuri. A aparut intrebarea de ce trebuie sa suport asa ceva. SI i-am raspuns scurt si raspicat: “Pentru ca vreau!” – si m-a lasat putintel in pace.

In continuare, am picioarele reci, putin mai reci decat in ziua 1, dar si afara e frig, asa ca mi le-am bagat in niste papucei de lana. Astazi am inceput sa-mi simt stomacul, parca e mai gol :) , iar la nivelul plexului simt ca o presiune. Parca as avea acolo un soi de energie care ma apasa.  Stomacul face galagie uneori, cere de mancare. I-am spus sa stea linistit ca e spre binele lui, chiar daca ii va fi greu o perioada.

Prajiturile stau pe masa, e dificil sa nu le vad. Orice e comestibil imi atrage atentia – ies afara, simt miros de struguri, pe pervaz sunt nuci, mere, dar imi intorc privirea de la ele si trec mai departe. Stiu ca sunt puternica si pot face orice imi propun.

Spre seara presiunea din plex a disparut, ma simt mai usoara. Bogdan a gatit si vreo cateva minute papilele gustative dadeau petrecere, insa s-au linistit repede, n-au avut ce face. Ciudate au fost cele cateva intepaturi pe care le-am simtit in partea stanga, in zona splinei. De scurta durata, insa intense.

In rest, totul e armonie, sunt mult mai linistita, introspecta, zambitoare. Oricum, am primit in seara aceasta o portie de prajituri – muzica lui Dan la chitara. A fost o seara placuta cu muzica, film comedie, rasete si multa apa.

Va las, ne auzim maine, ziua 3 a experimentului.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 + 1 =