Experiment – viata fara hrana – nu am mancat nimic ziua 1

Miercuri 30 noiembrie 2013 – ziua 1

E prima zi din experiment. E mai mult decat un experiment, e vorba de o vointa si de o incercare interioara, o cautare de a depasi limitele. E ca o cura de dezintoxicare fizica si mentala. Beau doar apa. Apa in aceste momente e ca un adevarat elixir care simt cum imi curge prin intreg corpul si ma curata. E foarte interesant cum ma simt atunci cand beau apa, e ca o gura de oxigen intr-un spatiu inchis.

Prima zi a trecut deja, a fost una destul de linistita. Nu am mancat nimic, insa mi-am petrecut ziua destul de mult pe la bucatarie. Am gatit o varza cu legume si carnat pentru Bogdan si o prajitura cu mere. Mi-a fost destul de usor sa nu mananc din ceea ce am gatit, desi prajitura cu mere arata incredibil de bine. Pe seara am avut un musafir care a venit cu niste biscuiti Biskrem care mi-au facut putin cu ochiul, insa m-am facut ca nu-i vad. (oricum s-au terminat intre timp)

postul negru - nu am mancat nimicZiua 1 a fost un succes pentru mine. Am fost atenta insa la corpul meu si am simtit ceva diferente. Imi simt mainile si picioarele putin mai reci, doar putin. In rest, nimic important.

Am vorbit intr-un articol precedent despre postul negru si beneficiile acestuia – sau mai bine spus despre postul de vindecare – nu sunt medic, nu pot sa observ intern modificarile ce au loc la nivel celular, insa pot vorbi despre ceea ce simt, despre ceea ce sunt capabila sa observ, atat in planul corporal, cat si in cel mental.

Acum ca am inceput acest experiment, sa vedem impreuna cat reusesc sa-l mentin. Am mai inceput si alte dati, insa am renuntat destul de usor. Din cate am inteles, cea mai mare dificultate e in primele 3 zile. Vom vedea.

Vreau o schimbare. Simt ca acest post de vindecare va veni cu ceva nou in viata mea. Sa vedem cat de puternica imi este motivatia si cat de departe pot sa ajung cu aceasta initiativa. Sunt multe persoane care incearca sa se infometeze doar pentru a slabi. Poate asta nu e o problema, problema in sine este ca ei nu stiu secretul postului. Daca vrei sa obtii rezultate in urma unui post, dupa ce acesta se termina, tot atatea zile cat a durat postul, consumi doar mancare lichida, mancare vie – sucuri de fructe. Acestea ajuta la regenerarea organismului. Vom trece impreuna si prin aceasta etapa.

Va multumesc pentru sustinere!

 


Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 7 Pareri

  1. lumi lumi
  2. Ana Pleskovoi Ana Pleskovoi

Spune parerea ta!

 

Sus