Extensii şi modele de unghii – cum se aplica gelul acrilic

10 comentarii la Extensii şi modele de unghii – cum se aplica gelul acrilic

În prezent, utilizarea extensiilor de unghii a devenit foarte populară datorită diverselor tehnici pentru o aplicare uşoară. Deşi la început aceste modele de unghii erau greu de purtat şi de eliminat, dezvoltarea a noi materiale si metode de aplicare, cum ar fi fibră de sticlă, mătase, acril, gel, extensii de unghii, a făcut totul mai uşor şi mai ferm, la fel ca şi varietatea de forme a unghiilor.

În prezent există o varietate foarte mare de forme şi grosimi care permit alegerea celor care se potrivesc cel mai bine cu tipul de unghie al fiecarei persoane. Desi aceste extensii uneori nu supravieţuiesc în medii dure de lucru, ele sunt foarte potrivite pentru evenimente speciale sau pentru a înlocui o unghie ruptă, astfel încât să nu trebuiască să le aranjaţi pe toate.

Când îţi alegi extensiile de unghii pentru utilizarea lor zilnică, există unele „obiceiuri” care ar putea fi luate în considerare:

 • purtarea unor mănuşi pentru treburile casnice, in gospodărie
 • evitarea situaţiilor în care acestea s-ar putea deteriora cu uşurinţă.
extensii pentru unghii cu model in relief
Un alt beneficiu al folosirii extensiilor este faptul că acestea permit unghiei naturale să crească dedesubt. În plus, ele sunt date jos cu un eter special, care face munca mai uşoară decât era înainte. Cu toate acestea, în cazul folosirii lacului de unghii, remover-ul nu trebuie să conţină acetonă, deoarece se poate şterge sau deteriora extensia.

Extensiile sunt aplicate în partea de mijloc a unghiilor cu un adeziv specific, care vine alături cu ele. Marginea între cele două unghii este şlefuită şi ascunsă de răşină şi o bucăţică din fibră de sticlă, care va trece neobservată atunci când lacul de unghii final este aplicat. O altă opţiune este de a combina extensii cu suprapuneri, în scopul de a fortifica vârfurile lor şi extinderea acestora în stare bună.

Împachetarea unghiilor (nail wraps) este adesea folosită în acelaşi scop. Mătasea şi fibra de sticlă sunt cele mai populare, deoarece acestea au un aspect natural, dar pânza de in este cea mai puternică, deşi arată un pic mai gros. Hârtia poate plastura unghia în grabă, dar nu va dura chiar în condiţii bune. Extensiile de unghii pot dura între 3 şi 6 luni, în funcţie de rata de creştere a unghiilor naturale, dar suprafaţa interioară necesită completarea la fiecare două săptămâni, care este esenţială pentru a evita infecţiile unghiilor.

Această galerie oferă sugestii legate de tendințele anului – modele de unghii și extensii

Pentru a aplica gelul acrilic sau extensiile de unghii, sunt necesare:

 • Un bol de sticlă
 • Unghii acrilice de aprovizionare
 • O perie
 • O pilă buna de unghii
 • Răşină
 • Fibră de sticlă
 • Adeziv de unghii
 • Substanţă de dedurizare / îndepărtare

Multe cutii de aprovizionare a extensiilor acrilice conţin toate aceste elemente. Cu toate acestea, aplicarea profesională ţine de competenţele profesionale si de practică. De aceea este important să vă găsiţi tehnicianul de unghii potrivit. Nu numai pentru a obţine rezultate bune, dar, de asemenea, pentru a vă asigura condiţii bune pe durata de aplicare, de întreţinere, şi îndepărtare a extensiilor de unghii. De asemenea, tineti cont de faptul că produsele de calitate inferioară pot afecta unghiile naturale!

Ce părere aveţi? Vă plac aceste modele de unghii si extensii?

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

10 comentarii

 1. bucuresti sec.2 realizez manechiura si pedichiura clasica .pret 50 ron ma deplasez la domiciliu. nr 0761336108

 2. Unghii perfecte fara batai de cap (cu garantie) : . Bucuresti – Vitan – Unirii, detalii pe mess : unghiiprofesionale

 3. realizez manechiura si pedichiura clasica pret 50 ron. ma deplasez la domiciliul clientului

 4. Bucuresti, sector6. Doriti sa aveti parte de un serviciu de calitate? Eu va pot ajuta sa aveti unghii rezistente si cu un aspect cat se poate de natural.Ofer garantie. Am urmat cursuri de calificare.0756394640 Extensiile de unghii costa 100 de lei indiferent de model, aplicare gel pe unghia naturala la picioare 80 lei. Puteti alege dintr-un catalog modelul sau puteti veni cu modelul dumneavoastra.

 5. Iasi. Doriti sa aveti parte de un serviciu de calitate? Eu va pot ajuta sa aveti unghii rezistente si cu un aspect cat se poate de natural.Ofer garantie. Am urmat cursuri de calificare.0756394640 Extensiile de unghii costa 70 de lei indiferent de model, aplicare gel pe unghia naturala la picioare 60 lei. Puteti alege dintr-un catalog modelul sau puteti veni cu modelul dumneavoastra. Ma deplasez si la domiciliu

 6. Aplic unghii false cu gel,extensii unghii cu gel,constructie unghii cu gel,intretinere unghii false,modele permanente flori uscate,strasuri,etc.Pret 70 ron.id contact unghiutze18

Comentariile sunt închise.