Facebook – EROARE – cadouri pentru publicitate

Promovare gratuită pe Facebook?

Să vă povestesc o întâmplare recentă – un moment de noroc, un cadou neasteptat. În urmă cu vreo 2 ani ne-am făcut publicitate pe facebook – am avut un cod valoric de 50 de dolari. Atunci, din păcate, nu am avut un succes prea mare cu campania de publicitate de pe facebook, motiv pentru care nu i-am dat prea mare importanță sistemului de advertise al acestei rețele de socializare!

Asta a fost atunci! În urmă cu câteva zile însă, că tot s-au publicat rețetele participante la concurs pe facebook, am văzut că sub fieare rețetă/fiecare articol are și un buton de Promote. Dacă am văzut așa, am zis să încerc să văd ce se întâmplă și am dat promote la câteva din articolele publicate pe facebook de Jorjette Blog.

Ce s-a întâmplat? A FUNCȚIONAT! Au început să vină vizualizări, like-uri, impresii, share-uri, iar a doua zi am primit chiar un email de la facebook cum că aprobaseră anunțurile. Ce să spun am fost foarte încântată. Vreo 3 zile a funcționat până s-a epuizat „cadoul” valoric de 100 de dolari din partea Facebook. Ce să spun – am avut noroc și nimic mai mult! Promovare cu succes!

Bogdan a crezut că poate facebook-ul are acces fie la contul bancar, fie la paypal (acesta este înregistrat la ei), însă chiar dacă era așa, acestea erau goale :) Am prins un moment de eroare, cu rezultate benefice pentru mine. Răspunsul lor este acesta : Our systems have detected unusual payment activity on your account. As a security precaution, the payments functionality on your account has been disabled and all of your ads have been stopped.

Încercați și voi, cine știe!


Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 6 Pareri

Spune parerea ta!

 

Sus