Femei singure care cauta barbati pentru prietenie sau căsătorie ~ Pagina 23 de comentarii

Fără nici un dubiu, astfel de anunţuri cu femei singure care cauta barbati, sunt prezente pe multe site-uri de „date meeting” sau cum se spune pe româneşte, de combinaţii. Eu ştiu că se ascund multe sub informaţiile unui profil, dar mai ştiu că şi administratorii site-ului ştiu ce useri au. Peste toate prostiile, chiar sunt oameni care caută sincer să îşi găsească jumătatea pe aceste site-uri.

Sunt aceste site-uri cu femei singure bune pentru noi?

Este o întrebare capcană. Deşi ele există, sunt accesate, avem exemple, am tinde să răspundem cu „DA”, dar, eu aş răspunde cu „NU” şi să vă spun de ce. Am primit multe „oferte” de a intra pe astfel de site-uri, şi acolo mereu dau de acelaşi lucru: falsitate, lipsă de modestie, nepricepere, nivel scăzut de cunoaştere, oameni cu probleme emoţionale, familiale, de viaţă etc. Pe lângă asta, să iau un exemplu şi să vă arăt ce se petrece!

apetisant.ro un site „de combinaţii” are un stil cu totul impropriu în a-și aborda poziţia sa pe nişa de anunturi  pe site-uri de matrimoniale. La un profil vizualizat, vei afla că persoana respectivă este în căutarea unei relatii de lungă durată, căsătorie sau prietenie, dar în acelaşi timp dacă îţi place persoana, printr-un vot, poţi să îi oferi o expresie, fiind, cică, părerea ta.

Ea este o fata singura, cu numar de telefon, care cauta barbat pentru casatorie:

Femei singure care cauta barbati cu numar de telefon - un centaur cu incheieturi fine

Poti sa evaluezi anunturile cu femei singure, cu una din replicile alaturate?

 • O operatie estetica nu i-ar strica
 • Nici prea-prea, nici foarte-foarte
 • Senzualitatea e la ea acasa
 • Apetisant din cale afara.

Cu aşa „garderobă” cum să nu fii abordată greşit? Femeia asta vrea ceva, ce din capul locului aici nu se încurajează. Motivul ei poate fi unul serios sau desigur doar să îşi tragă o partidă cu unul, la fel de bine poate pleca acasă cu sechele căci la astfel de profile nu apelează oameni cu un nivel prea sus. Dar despre ce vorbesc eu, căci ea, dacă a ajuns să facă asta, unde „se află” acum? Dacă ai profil pe apetisant.ro de exemplu, eşti conştient după ce valori şi virtuţi te abordează cine te abordează? Din câte văd eu fizicul tău contează 100%.

Poll-ul de pe apetisant.ro este şi puţin eronat, căci în el sunt cuprinse mai multe arii, senzualitatea nu are nici o legătură cu structura corporală, iar apetinsant duce puternic spre energia sexuală, ce 100% a şi atras la profilele de femei, pe bărbaţii în căutare de gaură mai degrabă decât de femeie!

Prima variantă este ruşinos de ipocrită „O operatie estetica nu i-ar strica”. Ar aplica desigur majoritatea care se cred că au avut parte de „lucruri mai bune” la viaţa lor. Să spunem că în medie observi că ai şi astfel de păreri la profilul tău. Daca ce primesti nu ti se potriveste, cauta pe internet site-uri de matrimoniale crestine cu numere de telefon.

Mii de barbati cauta pentru casatorie, femei singure, sarace, de la tara, care vor sa se marite

Femei singure care cauta barbati cu numar de telefon? Nu cred că există așa ceva!

Barbati care cauta femei singure care cauta barbati cu numar de telefon, exista! Probabil toți care au lasat nr. de telefon in comentarii la acest articol, sunt ei (cei care vor fete sarace, fete de la tara, care sunt dispuse sa plece din batatura pentru ei)!

Ştii tu oare de ce au pus ei aşa? Cred că spui că sunt invidioşi, dar eu aş spune că se văd pe ei în tine! Nu contează cum arăţi ci contează cum te vezi tu, iar dacă te maschezi cumva,dar continui să te vezi urât, fii sigur că vei vedea în jurul tău numai urâţi. Nu mă întreba de ce, dar cam aşa este!

Vă plângeţi voi femei singure că nu găsiţi un bărbat potrivit, dar unele dintre voi chiar nu îl căutaţi unde trebuie. Unele spun că nu mai au timp să facă altfel, dar eu observ la multe că rămân în aceeaşi poziţie, fac din nou şi din nou aceleaşi lucruri de ani de zile, tot singure sunt, ba chiar au mai multă ură pentru bărbaţi!

Ceva nu este în regulă, nu?


Articol etichetat cu:

Comentarii 292 Pareri ~ Pagina 23

 1. Dragos Dragos
 2. Claudiu cozmin Claudiu cozmin
 3. MariusIulian MariusIulian
 4. Ionut Ionut
 5. Alexandru Alexandru
 6. marius rotaru marius rotaru
 7. marius rotaru marius rotaru
 8. maryus maryus
 9. Marian Marian

Spune parerea ta!

 

Sus