Filmare de botez hd cu dslr si gopro hero 2

Niciun comentariu la Filmare de botez hd cu dslr si gopro hero 2

Intrucat stiu cat de mult ii plac Jorjettei bebelusii am decis sa scriu un articol despre filmare de botez si sa ii arat ultimul meu clip filmare de botez realizat cu trei camere video, respectiv sony nx5, 5 d mark II si 24 mm f1.4, si o camera noua subacvatica go pro hero 2.

Filmare-de-botez-hd-cu-dslr-si-gopro-hero-2

Ultima camera, cea care filmeaza sub apa am folosit-o doar la introducerea copilului in cristelnita, si cred ca efectul de a filma funduletul bebelusului de sub apa este pe masura asteptarilor.

Ce nu imi place la aceasta camera? Faptul ca pe lumina mai scazuta nu filmeaza chiar asa de bine, aparand granulatie destul de mare, dar pe lumina naturala filmeaza in full hd, fara probleme. Am folosit si sisteme de stabilizare precum slider, flycam, care dau acele efecte deosebite la cadrele video.

Avantajele si dezavantajele la filmare de botez cu dslr:

  • Un mare avantaj este ca se foloseste optica obiectivelor foto care daca sunt din clasa de lux este net superioara oricarei filmari cu camera cat de cat uzuala, nu vorbim de camere care depasesc 10.000 de euro unde, clar calitatea optica creste.
  • Un alt mare avantaj este faptul ca piederile de focus- focusaarea de pe un subiect pe altul- este mult mai usoara la filmarea cu dslr, dar poate fi si un dezavantaj.
  • folosirea diafragmei cat mai deschisa in functie de obiectivele folosite.
  • cel mai mare dezavantaj este ca nua vem posibilitate de a folosi focus automat, mai ales la cadre dinamice cand subiectul schimba planul fata de cameraman, nepastrarea unei distante constante fata de subiect duce la iesirea acestuia din focus.

Sfaturi pentru o filmare de botez de vis sau la o nunta: Folosirea unei camere pentru filmare continua cu auto-focus, si filmarea pentru cadrele importante cu dslr, pentru folosirea lor la videoclipuri. Rezultatul un videclip de basm si o filmare fara cusur cu camera a intregului eveniment.

In speranta ca Jorjettei ii va placea aceasta mica filmare de botez cu dslr, va las in compania micului clip de la crestinarea micutului David-Andrei din Bucuresti. Multumimi pe aceasta cale lui Igor si sotiei sale pentru ca ne-am simtit ca la noi acasa la botezul micutului lor, unde l-am cunoscut si pe Bogdan Cazacu un fotograf de nunta de exceptie, cu care clar voi face un schimb de experienta, de indata ce vom avea ceva mai mult timp.

Filmare de botez HD Bucuresti

De Fotograf nunta Lucian

De meserie jurist dar in suflet artist, iubesc fotografia si arta scrierii cu lumina incercand prin fiecare fotografie sa spun o poveste.

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *