Filmare profesionala de nunta Bucuresti

2 comentarii la Filmare profesionala de nunta Bucuresti

Fotografie sau filmare profesionala de nunta ~ Desi sunt fotograf profesionist de nunta, pot spune ca de ceva vreme am inceput sa fiu pasionat si de filmarea profesionala de nunta si botez, dar nu orice fel de filmare profesionala de nunta, ci filmarea cu dslr-uri. Cromatica, optica, calitatea video toate sunt net superioare la filmarea cu aparate foto, singurul inconvenient este ca avem focusul manual, ceea ce nu este chiar usor mai ales daca avem de filmat o nunta din secolul nostru si totul se desfasoara repede ca na romanul se grabeste si in ziua nuntii.

Nu am pot pronunta care dinre cele doua raman dragostea mea vesnica, pentru ca si filmarea ma pasioneaza la fel de mult ca si fotografia, mai ales acum de ceva timp cand am inceput sa o si inteleg. Atat filmarea cat si fotografia de nunta la nivel de profesionisti nu sunt usoare, in sensul ca trebuie sa stim si post prelucrare si sa filmam la locul faptei sa zic asa.Filmare-profesionala-de-nunta

Ce dslr sa folosesc la filmarea profesionala de nunta?

Destul de grea intrebarea, dar am sa raspund foarte simplu: Un dslr care sa ni-l permitem, deci fiecare dupa buget. Firesc ca un aprat foto cu cat este mai puternic pe foto in low light clar va fi mai bun in lumina slaba si la filmare de nunta. Un alt factor care influenteaza calitatea la filmare hd cu aprat foto este calitatea obiectivului folosit. recomand obiective wide, si fixe daca este posibil focalizeaza mult mai bine si sunt rezonabile ca pret. Ma rog depinde de cat de mult ne intindem ca sunt si obiective fixe wide de 10000 de ron.

Prima mea nunta filmata si cu dslr:

Nu stiu de ce dar mai mereu am avut o teama de a filma cu apratul foto cand deja eram obijnuit cu camera, cu care este mult mai usor de filmat. Dar iata ca mi-am invins aceasta cerere si la o nunta mai micuta, la cererea unui bun prieten am facut-o si o sa vedeti in videolcipul de nunta de mai jos cam ce a iesit.

Eu personal sunt multumit, dar sunt curis si de parerile voastre. Deci Jorjette, nu este cu copii, pe care stiu ca ii iubesti foarte mult, dar este un capitol nou pe care am inceput sa il studiez, deci astept cu nerabdare parearea ta sincera despre noua mea pasiune- filmarea profesionala de nunta. Crezi ca ma apropii de calitatile mele de fotograf ca videograf de nutna? Sursa foto: F64.Iata clipul de nunta:

De Fotograf nunta Lucian

De meserie jurist dar in suflet artist, iubesc fotografia si arta scrierii cu lumina incercand prin fiecare fotografie sa spun o poveste.

2 comentarii

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *