Fotografie de efect -Tehnica panoramarii – Pentru DSLR cu Time Value

4 comentarii la Fotografie de efect -Tehnica panoramarii – Pentru DSLR cu Time Value

Am sa explic in cateva cuvinte o tehnica foarte simpla la-ndemana oricui are un dslr nu foarte performant,si anume tehnica panoramarii. Pentru a realiza o fotografie de efect cu aceasta tehnica , avem nevoie de un DSLR, subiecti, si o chestie de-aia de se invarte din parculetul de copii. Cum procedam ?

Ne pozitionam pe partea cealalata a rotii care se invarte setam aparatul in Tv (time value) -la canon sau S -la nikon (sper sa nu gresesc, ca nu stiu exact)  si setam timpul la 1/30 s sau chiar 1/20 s .Conditie esentiala: subiectii sa nu se miste in raport cu fotograful in timp ce roata se invarte cu fotograful si subiectii.

O tehnica foarte simpla ce iti ofera o fotografie de efect si cu impact de tipul subiect static si toata lumea in miscare in jurul lui. Iata cateva fotografii cu efectul panoramarii facute de mine in calitate de fotograf de nunta, concret la sedinta foto de cununie sau logodna.

Fotografie de efect – Tehnica panoramarii la sedinta foto de cununie

Nu ai nevoie de un aparat performant pentru a realiza aceasta fotografie de efect cu tehnica panoramica. Orice aparat cu functia „time value” este potrivit.

De Fotograf nunta Lucian

De meserie jurist dar in suflet artist, iubesc fotografia si arta scrierii cu lumina incercand prin fiecare fotografie sa spun o poveste.

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *