Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Fotografie tehnica evolutie

Fotografie tehnica si evolutie asa am incercat sa numesc acest articol in care voi scoate in evidenta ca am evoluat foarte mult, dar nu totul se rezuma la tehnica si sa nu uitam de compozitie fotografica.

Scriu acest articol pentru Jorjette, care sunt sigur ca va zambi de oriunde s-ar afla, intrucat sunt ceva fotografii cu copii – o printesa de fetita, cocheta maxim cu care m-am jucat toata seara la restaurantul unde a avut loc nunta.

Fotografie tehnica – evolutie

Nu pot sa nu amintesc faptul ca visul meu in domeniul aparatelor foto a devenit realitate, in sensul ca mi-am achizitionat noul canon 5d mark III, o geneneratie noua de procesoare de imagine si pot obtine imagini foarte bune si la o sensiblitate iso de 10.000. Noul Canon 5d mark III este un aparat versatil, foarte rapid pentru calitatea imaginilor de 22,3 megapixeli, vorbind de un senzor full frame. Este ideal pentru orice fotograf fie el de eveniment, cel ce se ocupa cu fotografie de peisaj, sau orice alta fotografie.

Acum pot spune ca pot trage pe lumina ambientala aproape in orice imprejurare mai ales daca folosesc si o lampa video care sa ma ajute – de exemplu noaptea.

Va las in compania fotografiilor de la nunta respectiva care va poate arata evolutia mea in materie de fotografie tehnica. Daca aveti nevoie de un fotograf de nunta din Bucuresti sau orice alt oras nu ezitati sa ne contactati. Iata cateva din fotografiile pe care le-am realizat si care sper sa va incante privirea :

Discuții: 4 păreri

Lasă un răspuns

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.