Fotografii de familie – sedinte foto de familie

28 de comentarii la Fotografii de familie – sedinte foto de familie

Sedintele foto de familie si rolul acestora:

fotografii de familie
Sa facem o sedinta foto de familie, ca tot m-am intalnit zilele trecute cu un bun prieten de-al meu, Marius Imurluc, multiplu campion national si international de kick box, thai box, arte martiale mixte, un om ce si-a dedicat viata artelor martiale de contact. Firesc ca stii ca sunt fotograf profesionist si m-a rugat sa ii fac o sedinta foto de familie pe care am si facut-o.

Surpriza cea mai mare a fost fetita lui care, m-a lasat cu gura cascata la capitolul atitudine in fata camerei de filmat, in sensul ca stia foarte bine sa pozeze, am inteles din spusele taticului ca mai facuse ceva sedinte foto inainte. Am folosit pentru prima oara un obiectiv 70- 200 IS USM II L de la canon care ma facut sa inteleg de ce costa aproximativ 10.000 de ron, pentru ca merita, focus rapid calitate optica de invidiat, si stabilizarea de imagine face fiecare banut.

Fotografii de familie

Ca o mica paranteza sa stiti ca tatuajul de pe mana micutului este real. Rolul unei sedinte foto de familie este de a pastra vii amintirile dintr-un anumint moment al vietii, de apastra vie prima iesire in familie in parc, de a pastra vie prima incercare de a merge a copilului, de a pastra vie dragostea parintilor fata de copii. Timpul trece fotografiile raman, deci de cate ori aveti ocazia chiar daca nu apelati la un fotograf  profesionist, fotografiati-va cat mai des familia ca amintirile raman vii peste ani si vor fi singurele noastre bucurii de la batranete. Iata fotografiile care cu siguranta o vor incanta pe Jorjette:

Al vostru, Fotograf Nunta Bucuresti

 

De Fotograf nunta Lucian

De meserie jurist dar in suflet artist, iubesc fotografia si arta scrierii cu lumina incercand prin fiecare fotografie sa spun o poveste.

28 de comentarii

  1. Bineînțeles – faimoasa săritură!! :) Într-adevăr, fetița e un adevărat fotomodel.

    Cel mai mult îmi place poza sau pozele cu pupicii, oricum în special cea cu mama :)

    Felicitări! Cel mai bun fotograf!

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *