Fotografii de nunta Adrian si Oana din Bucuresti

Niciun comentariu la Fotografii de nunta Adrian si Oana din Bucuresti

Nu mi s-a mai intamplat de foarte mult timp in calitatea mea de „cel mai bun fotograf de nunta din Bucuresti” cum ma numeau unii dintre prietenii mei, sa particip la o nunta in care mireasa sa fie o dulcica, sa nu ai ce sa ii reprosezi totul sa fie ca in filme, doar ca imi pare rau ca nu va pot arata cateva fotografii de nunta cu fata ei intrucat am fost rugat sa nu public nimic care sa o desconspire sa zic asa.

Fotografii de nunta Adrian si Oana

Fiecare om are intimitatile lui si mai ales in ziua nuntii ca trebuiesc respectate. Am avut voie sa public cateva fotografii de nunta cu Oana, dar sa nu pubilc fotografii in care ar putea fi recunoscuta. Mi s-a parut o nunta de oameni simpli, nu genul care fac nunta ca pe o afacere, ci oameni care isi doresc la nunta lor un alai de apropiati in adevaratul sens al cuvantului, genul de oameni pentru care lucrezi de placere.

O poveste frumoasa de dragoste intre un „aparent badaran” cu un suflet mare din spusele Oanei si o papusica …Oana. Sincer ma cam zgarii pe ochi ca am niste fotografii de la nunta lor de ma zgarii pe ochii, superbe….dupa opinia mea, acum astept sa vad daca si voua va plac, si sa nu o mai lungim prea mult iata fotografiile. Genul aceste de evenimente ma fac sa zambesc si sa ii multumesc lui D-zeu pentru meseria ce mi-am ales-o , FOTOGRAF DE NUNTA.

 

 

De Fotograf nunta Lucian

De meserie jurist dar in suflet artist, iubesc fotografia si arta scrierii cu lumina incercand prin fiecare fotografie sa spun o poveste.

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *