Furtuna mare in offline si in online

E furtună mare, bate vântul de te ia pe sus. Eu am spus că sigur e de la Google, a trecut el prin România să ne dea update la PR şi a lăsat în urmă o vântoasă de ne ia pe sus.

Se lasă cu reacţii nu numai în offline, ci şi în lumea online, la unii a crescut PageRank-ul, la alţii a scăzut, iar la unii PR-ul a rămas la fel.

Noi am avut noroc şi am crescut la PR 5. Ce m-a bucurat a fost că am dat vestea cu PR-ul la mai mulţi – Fotograful şi-a luat PR 4, Pato şi-a luat PR 3, Morosan PR 3, Să ne citim PR 4, Culinare TV PR 5  şi Asa cum vreau PR 3. Madmike ştia deja că are PR 4, dar tot i-am spus. Stau pe net a rămas pe loc.

Felicitări la toţi, se pare că „bate” vântul şi pe la voi. Să ne fie de bun augur!! Să bem câte-un păhărel – pentru PR! :)

10 comentarii la „Furtuna mare in offline si in online”

 1. Paul - Filme online gratis

  Intr-adevar a fost un update generos pentru mine. Pe langa sanecitim si culinare, am mai primt page rank ok si pe alte site-uri.

  1. Toate la timpul lor şi în funcţie de priorităţi. Eu deja am văzut soarele la orizont, însă sper să nu apună înainte de vreme…până la urma urmei lucrurile vin şi trec… :)

 2. Florin Morosan

  Felicitări tuturor pentru update-ul de pr şi mulţumesc că mi-ai zis că am luat şi eu ceva în „greutate” … :)

 3. :) Sa ne auzim cu bine pe viitor si nu lasati ca PageRank-ul sa va afecteze cariera in blogging adica mai pe romaneste (Sa vi se urce la cap). Nu neaparat daca am PR4 voi scrie mai bine sau voi avea NUMAI continut de calitate, nici vorba. Hai sa fim noi insine.

  Felicitari tuturor!

  1. Pr-ul este să spunem aşa – o răsplată pentru munca depusă atâta timp. Cred că pentru toţi este o motivare. Uite de exemplu Florin vroia să renunţe la blog, iar acum după ce a primit PR – s-a răzgândit.

   Să ne auzim cu bine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificate anti-robot *