Gânduri despre și pentru mine

Sunt un simplu om. Ca toţi ceilalţi…Sunt şi demon şi înger, sunt şi eu şi ceilalţi, SUNT- acesta este cel mai mare dar pe care l-am primit.

Sunt atât de multe lucruri pe care le iubesc, de fapt cred că iubesc tot ce se întâmplă în viaţa mea, iubesc chiar şi acele momente în care sunt tristă, în care plâng şi în care îmi este dor, toate îmi aparţin şi sunt ale mele. Le iubesc pentru că mă completează, suntparte din mine.Iubesc fiecare persoană care îmi iese în cale, iubesc fiecare plantă şi animal pe care îl văd, deoarece, mi-am dat seama că toţi „fac parte din mine” şi eu fac parte din ei.

Faptul că dorinţa mea este să mă retrag undeva mai departe de societate nu înseamnă că nu iubesc oamenii, pentru mine înseamnă că vreau să aleg o altă cale, una cu care ei nu se identifică. Oricum, nu voi fi singură, ci cu oameni care deasemenea caută această cale pe care vreau şi eu să o urmez.

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

3 comentarii

 1. Scrii foarte frumos, iar ideile sunt destul de profunde. Sa-ti spun sincer, nu sunt sanse foarte mari ca textul de pe blog sa fie inteles de multa lume, insa cei putini care inteleg ideea, sunt cei mai avantajati. Si eu sunt de acord cu ideea cu oamenii prosti, acestia nu exista. Prostia inseamna defapt ignoranta dupa parerea mea.

 2. mi se pare oarecum ciudata aceasta iubire crestino-hindo-islamo-budista. Daca e adevarata esti o fata cu adevarat magica! Daca e fals esti cu adevarat isteata. Oamenii au nevoie sa auda ceea ce spui. Cel mai interesant mi se pare ca vrei sa pleci dintre oameni, si eu vreau sa plec doar ca eu ii urasc pentru prostia pe care o manifesta. Natura e adevarat merita iubita, si eu o iubesc, e magica, e adevarata, un lucru unic si cu adevarat „adevarat”, insa oamenii sunt inca cruzi si prosti, cum sa ii iubesti.. nu-i poti iubi asa cum iubesti un copil naiv pentru ca ei sunt prosti cu voia lor.
  Sa ai o viata asa cum vrei! (fara compromisuri)
  Cu respect, Dan!

  1. Îi iubesc pentru că în fiecare zi am de învăţat ceva de la ei…dacă să fac sau nu un lucru. Din punctul meu de vedere nu există oameni proşti, ci oameni care ştiu ce vor şi care nu ştiu ce vor. Nu le-o spun pentru că vor să audă acest lucru, sunt doar nişte gânduri care mi-au venit aşa pur şi simplu, oricum nu sunt prea mulţi să le citească, dar chiar îi iubesc, iubesc să le privesc manifestările, a devenit foarte interesant. Uneori se poartă ca nişte copii răsfăţaţi, alteori ca nişte copii nesiguri pe ei, dar tot copii rămân, în spatele a tot ce vor ei să demonstreze.
   Despre natură, cuvintele sunt de prisos, ea ne oferă tot ce avem nevoie, ea nu cere bani, oferă necondiţionat.
   Îţi mulţumesc! Deasemenea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *