Gorilele sunt pe cale de dispariţie!


gorile capturate de oameni

În primul rând pentru că ele nu se mai găsesc în foarte multe locuri, apoi pentru că sunt vânate, braconajul fiind ilegal, vânătoarea de gorile este mai mult decât ilegală.

Specialiştii susţin că acest video este cea mai impresionantă filmare, un cadru din apropierea gorilelor în habitatul lor natural în zilele noastre este aproape imposibil de obţinut.

gorile capturate de oameni

Este foarte dificil să filmezi de aproape gorile căci ele sunt foarte distante faţă de oameni. Se feresc şi au devenit nişte animale rare!

Sincer, îmi pare rău pentru ce păţesc aceste animale. Îmi par extraordinare, sunt atât de mari, atât de aproape de construcţia noastră, atât de diferite faţă de restul animalelor … dar nu mă miră că unii oameni le fac rău, pentru că ei o fac deja altor oameni darămite unor animale

Etichete: #Animale, #Natura, #Natural, #Video

Un comentariu la „Gorilele sunt pe cale de dispariţie!”

  1. Din pacate omul distruge incet, incet toate minunatiile acestei lumi. Unii cu vointa, altii fara.  Cand am vazut poza cu acele gorile “rastignite”  si sadismul acelor oameni care  le-au prins, mi-am zis ca  asta ar merita si ei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *